≫ 

Lepotica iz filma "Scarface" uslikana bez trunke šminke: Ovako izgleda kad dostojanstveno ostariš

"Vau, prelepa je", "Koliko je zgodna i vitka ova žena", Neverovatno da je ona u 7. deceniji", "Svaka joj čast, izgleda 20 godina mlađe", glasili su komentari fanova

  • 3
Michelle Pfeiffer, Mišel Fajfer

Mišel Fajfer; Foto: Profimedia/ZUMAPRESS.com/MEGA /The Mega Agency

Slavna američka glumica Mišel Fajfer (63) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u opuštenom izdanju, a svi komentarišu da je glumica prelepa i bez šminke i da izgleda minimum 20 godina mlađe od svoje generacije.

Naime, lepa Mišel je prošetala u crnoj trenerci koju je uparila sa crnim sandalama, a sve je uparila sa tašnicom u istoj boji i braon naočarima za sunce.

Zvezda filma "Scarface" je vezala kosu u rep, a iako je sunce bilo jako, neverovatna je činjenica da Šeron i pod takvim osvetljenjem skoro da uopšte nema bore.

"Vau, prelepa je", "Koliko je zgodna i vitka ova žena", Neverovatno da je ona u 7. deceniji", "Svaka joj čast, izgleda 20 godina mlađe", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, čuvenu glumicu Mišel Fajfer mnogi su svrstavali rame uz rame sa lepoticama Holivuda, ali ona samu sebe nije oduvek smatrala lepom.

- U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača - rekla je.

Bila je najviša u razredu i volela je da se potuče sa dečacima. Nije znala da se ponaša u muškom društvu i nije izlazila na sastanke, no sada je i dalje jedna od najpoželjinijih žena sveta. 

Video: Trening holivudskog superstara: Isklesani trbušnjaci, mišićave ruke Marka Volberga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA