≫ 

Definitivno se ne ponaša kao uobražena žena milijardera: Selma Hajek se u Londonu "davila" kokicama

- Definitivno se ne ponaša kao žena milijardera i baš je briga - glasio je komentar jedne obožavateljke - nakon što su objavljene nove fotke Selme Hajek iz Londona

  • 3
Selma Hajek Selma Hajek; Foto: Profimedia

Holivudska glumica Selma Hajek (54) je uslikana u šetnji po ulicama Londona, a tom prilikom je jela kokice i izgledala kao i svaka druga "obična" žena.

Naime, zvezda filma "Desperado" se ponaša kao da nije supruga trećeg najbogatijeg Francuza čije se bogatstvo procenjuje na 42,3 milijarde dolara.

Njena prijateljica je pila "Corona" pivo, a telohranitelj ih je sve vreme pratio i može se videti da su prijateljice bile veoma opuštene.

- Definitivno se ne ponaša kao žena milijardera i baš je briga - glasio je komentar jedne obožavateljke.

Selma je tom prilikom nosila crnu košulju sa belim tufnama, belu suknju i visoke crne štikle. Sve je uparila sa belom kožnom tašnom, a kosu je pustila niz leđa.

Na licu je imala malo jaču šminku, pa je na očima nosila "smokey eye", a kada je primetila paparace samo se blago nasmejala.

Podsetimo, meksičko-američka glumic je nedavno za magazin "Variety" otkrila da je početkom pandemije korona virusa vodila tešku bitku sa Covidom -19 i da je tada mislila da će umreti.

Naime, 54- godišnja glumica je otkrila da se skoro cele prošle godine oporavljala od virusa nakon što je bila pozitivna već početkom 2020. godine. Ona je odlučila da svoju bitku koju je tada vodila zadrži u tajnosti.

Hajekova je rekla da je njeno stanje eskaliralo do te tačke da je stavljena na kiseonik i provela je oko sedam nedelja izolovana u sobi kod svoje kuće.

- Lekar me je molio da odem u bolnicu jer je bilo veoma loše - objasnila je.

- Rekla sam: "Ne, hvala. Radije bih umrla kod kuće" - rekla je Hajekova.

Video: Oni su potpuni carevi: Žive daleko od svetlosti reflektora i potpuno su normalni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    30. jun 2021 | 11:19

    Boli je uvo, prirodna, normalna, lepa.... sta joj fali? Mozda malo plastike??? Ni slucajno... bravo Selma

  • Mrcke

    30. jun 2021 | 11:19

    Ona i jeste samo to....jer glumica definitivno nije, barem ne kvalitetna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA