≫ 

"Da li je neko rekao Kim?": Irina korsetom začinila šetnju, niko ne zamera Kanjeu što je lud za njom

"Da li je neko rekao Kim?", "I ja bih Kim zaboravio", "Žena je boginja, nije Kanje lud", "Prezgodna", "Savršena", glasili su komentari fanova

  • 0
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Backgrid USA / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (35) jedna je od najlepših žena na svetu pa nije čudno što nijedna njena šetnja ne može proći neprimetno, pogotovo jer je njen način odevanja uvek stilizovan i provokativan.

Naime, manekenka je šetala po Njujorku i šačekala ćerku Leu De Senu da izađe iz vrtića, a dok je hodala, za njom su se mnogi okretali.

Irina je na sebi imala široke farmerke niskog struka, koje su izgledale kao da će da joj spadnu i crni korset koji je naglasio njen bujni, stisnuti dekolte.

To je uskladila s cipelama i sunčanim naočarima, a u rukama je nosila kožnu jaknu. Inače, neko vreme šuškalo da Šajkova ljubi repera Kanjea Vesta (44), što je potvrđeno kada su uslikani na romantičnom odmoru u Francuskoj.

"Da li je neko rekao Kim?", "I ja bih Kim zaboravio", "Žena je boginja, nije Kanje lud", "Prezgodna", "Savršena", glasili su komentari fanova.

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanjea i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena".

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA