Anđelina ponovo uslikana ispred zgrade bivšeg muža: Izašla ujutru, umorna i sa podočnjacima

Prema rečima izvora, glumica je do sada već dvoje dece upoznala sa Milerom

  • 0
Angelina Jolie, Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudska glumica Anđelina Džoli i njen bivši suprug Džoni Li Miler navodno se ponovo povezuju više od dve decenije nakon razvoda.

Naime, zvezda filma "Grdana" navodno "oživljava vezu" sa bivšim suprugom za koga se udala 1996. godine. Ona je viđena u više navrata u poseti Milerovoj kući u Bruklinu, što je izazvalo glasine o pomirenju, a sada je ponovo uslikana ispred njegove zgrade.

Anđelina je izašla iz zgrade u jutarnjim časovima, a iako je lice prekrila epidemiološkom maskom, po očima se videlo da je umorna.

Prema rečima izvora, glumica je do sada već dvoje dece upoznala sa Milerom.

- Prve večeri sa Džonijem, Anđelina je povela samo Noksa i oni su se savršeno slagali. Noks je simpatično dete i pretpostavljam da je odlučila da je s njim najlakše započeti upoznavanje - rekao je izvor.

Insajder je rekao američkim medijima da se Džoli vratila u Milerov stan s Paksom samo dan kasnije nakon što je Noks upoznao glumca kako bi tinejdžer mogao da upozna "momka o kome je uvek tako lepo govorila".

- Družili su se kratko vreme u Džonijevom stanu, ali izgledalo je da se dobro slažu - dodao je izvor.

Međutim, izvor nije potvrdio da li je susret između njih dvoje bio u romantičnom smislu.

- Endži je veoma srećna jer Paks često spominje da će se uskoro preseliti u Njujork, možda čak i zbog škole. Drago joj je što će imati nekoga kome može veruje u velikom gradu i kome može da se obrati za savet ili samo da vidi prijatelja - zaključio je izvor.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Hakeri" 1995. godine i brzo su se zaljubili, a Anđelina je u to vreme imala tek dvadesetak godina.

Njihovo venčanje važi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj istoriji jer se glumica umesto u venčanici pojavila obučena u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Džonijevo ime bilo ispisano njenom sopstvenom krvlju.

Par se razdvojio 1997. godine navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine i zvanično su okončali razvod, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Anđelina nikada nije krila žaljenje što nisu uspeli da spasu svoj brak.

- Džoni i ja se nikada nismo posvađali i nikada nismo povredili jedno drugo. Zaista sam želela da budem njegova supruga, zaista sam želela da mu se obavežem - rekla je za "Calgary Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA