Kim o rijalitiju koji ju je proslavio: "Mislim da šou ne bi uspeo bez mog intimnog snimka"

- To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - ispričala je Kardašijanka

  • 0
Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Printskrin: Instagram/kimkardashian

Starleta Kim Kardašijan (40) istakla je da uspeh rijaliti šoua "Keeping Up With the Kardashians" ne bi bio toliki da 2007. godine, nekoliko meseci pre početka šoua, nije u javnost pušten njen intimni snimak.

Naime, glavni akteri snimka su Kim i tadašnji dečko Vili Rej Džej Norvud.

Slavne sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Cohena i prisetile se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije. Osim što smatra da šou ne bi bio jednako uspešan bez snimka koji je "procurio" u javnost, Kim je rekla da će reći deci o tom snimku ako je ikad budu pitali.

-Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - ispričala je Kardašijanka i dodala kako često poželi da obriše glupe stvari koje je uradila u životu.

Kim i Rej Džej snimak su uradili kako bi proslavili Kimin 22. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Pre tri godine u rijalitiju priznala je da je bila drogirana kad je snimila intimni kućni film.

- Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovo uzela, snimila sam kućni film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se trese vilica - rekla je.

Podsetimo, Kim se rastala od repera Kanjea Vesta (44) s kojim je bila u braku od 2014. godine. U braku su dobili četvoro dece - dvoje je rodila Kim, a dvoje surogat majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA