Glumac opet ide "pod nož": Majkl Daglas ne želi da se odrekne plastičnih operacija u 76. godini

Doktor mu je sugerisao da bi bilo pametno da trajno prestane s plastičnim operacijama iz zdravstvenih razloga, jer ima 76 godina, no Majkl je odlučan...

  • 0
Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas, Michael Douglas Catherine Zeta-Jones

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Glumica Ketrin Zita Džons (51) jako je zabrinuta za supruga Majkla Daglasa (76) jer on želi da se podvrgne novim estetskim operacijama.

Naime, par se venčao pre 25 godina, a Majkl je priznao da se podvrgnuo zatezanju lica 2000. godine, nakon čega nije stao s tretmanima pomlađivanja lica.

Kako sada navode izvori bliski paru, doktor mu je sugerisao da bi bilo pametno trajno da prestane s plastičnim operacijama iz zdravstvenih razloga, jer ima 76 godina, no Majkl je odlučan.

Njegova supruga ga takođe nagovara da prestane s tretmanima i da prihvati prirodno starenje lica.

Prema pisanju američkih medija, glumac se ovih dana nije osećao najbolje pa je u njegovom domu u Njujorku bila i hitna pomoć.

Glumac se čudno ponašao zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć, navodi magazin "In Touch".

- Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Majklovo zdravlje, jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba lekarska pomoć - rekao je anonimni izvor.

Nije poznato šta se tačno dogodilo, već se navodi da je Daglas imao mentalne probleme. Nagađa se da su one povezane sa bračnim problemima na koje je dodatno negativno uticao karantin uzrokovan pandemijom korona virusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA