≫ 

Kloi Kardašijan prvi put uslikana nakon raskida s Tristanom: Sudeći po prizoru - više ne tuguje

Evo šta rijaliti-zvezda radi nakon rastanka od verenika koji ju je nedavno ponovo prevario

  • 0
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Američka rijaliti zvezda Kloi Kardašijan je uslikana prvi put u javnosti nakon skandala sa njenim bivšim verenikom Tristanom Tompsonom, koji se desio pre nekoliko dana.

Naime, nedavno se saznalo da ju je košarkaš ponovo prevario i to sa ni manje ni više, nego sa 3 različite devojke.

Kloi je sada prvi put usliakana u javnosti nakon rastanka, a ovom prilikom je bila sva u crnom.

Nosila je cnu majicu, crne helanke, a u ruci je nosila svoju ćerku Tru. Imala je crnu zaštitnu masku na licu, bele patike i dugu svetlobraon kosu koju je uvila u blage talase.

Primećuje se da Kloi više ne nosi ogroman verenički prsten koji je imala na ruci do pre nekoliko nedelja, a bila je veoma opuštena pred paparacima i nije obraćala pažnju ni na koga, sem na svoju ćerkicu koju je vodila na čas gimnastike.

Devojčica je nosila belu sporstku odeću i imala je pletenu kikicu oko glave.

Podsetimo, Tristan je na jednoj privatnoj žurki na Bel Airu proteklog vikenda nestao u sobi s tri devojke, odakle je izašao pola sata kasnije. Pre privatne žurke, košarkaš je bio s prijateljima u jednom klubu gde je ispijao skupa pića, a svedoci su rekli kako je pipkao misterioznu ženu, pa je s njom razmenjivao nežnosti.

Kloi još uvek ništa nije komentarisala, ali čini se kako će zažaliti što mu je pružila novu šansu nedavno.

Podsetimo, Tristan je varao Kloi čak i za vreme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u februaru 2019. godine uhvaćen je kako ljubi Džordin Vuds, najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener. Ubrzo nakon toga su raskinuli.

Vreme izolacije zbog pandemije korona virusa Kloi i Tristan su proveli zajedno sa svojom ćerkom, a ona je tada govorila kako je jasno da se on dosta promenio, no čini se da to nije istina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA