Mašin Gan Keli napravio romantičan potez: Megan "napali" fanovi, a njegova reakcija oduševila je sve

- Tako to džentlmeni rade - napisala je jedna obožavateljka

  • 0
Megan Foks i Mašin Gan Keli Megan i Keli; Foto: Profimedia/Rich Fury / Getty images

Američki reper Mašin Gan Keli (31) i njegova devojka, slavna glumica Megan Foks (35) uslikani su na jednom afterpartiju u Zapadnom delu Holivuda, a tom prilikom reper je uradio jedan romantični gest.

Naime, par je prisustvovao žurki nakon Jangbladovog koncerta iznenađenja, gde su privukli ogroman broj fanova i fotoreportera, pa nisu mogli da prođu kroz masu ljudi.

Reper je zatim podigao glumicu na leđa i tako je nosio kroz gužvu, a fanovi kažu da je pravi džentlmen.

- Tako to džentlmeni rade - napisala je jedna obožavateljka.

Megan je tom prilikom pokazala fantastičnu figuru u braon majici i lateks kožnim helankama koje su joj stajale kao salivene, dok je u prvi plan pored njenih oblina, došla i njena preplanula boja kože.

Čini se da je Megan iskoristila sunčane dane u Los Anđelesu da se osunča pored okeana, dok je reper, totalno suprotno od nje, obukao džemper u sred leta i bio je veoma bled. 

On je nosio roze džemper sa žutim smajlijem na stomaku, dok je plavom dužom kosom prekrio lice i oči, a oko vrata je imao bisere.

"Lud par", "Megan je brutalno zgodna", "Podmladila se pored njega, sad izgleda izazovno kao i ranije", "Preslatki", "Šta radi još uvek udata žena koja ima troje dece?", glasili su komentari fanova, a fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA