≫ 

Britni Spirs javno podržala mlađa sestra u borbi s ocem: "Rekla je šta oseća, uvek ću biti potpora"

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britni da ona sama smogne snagu da nešto kaže - rekla je Džejmi

  • 1
Britni Britney Spears, Jamie Lynn Spears  Džejmi Lin Spirs Britni i Džejmi Lin Spirs, Foto: Profimedia, Shutterstock

Džejmi Lin Spirs (30), mlađa sestra Britni Spirs (39), nedavno je na društvenim mrežama progovorila o problemima s kojima se Britni suočava, a tiče se borbe za starateljstvo, koje njihov otac ima nad Britni već 13 godina.

Emotivna Džejmi u nekoliko objava naglasila je koliko je ponosna na sestru jer se zauzela za sebe i javno iskazala nezadovoljstvo.

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britni da ona sama smogne snagu da nešto kaže. Sada je jasno rekla šta oseća i misli i verujem da mogu da pratim njen primer - napisala je glumica.

- Od kad sam rođena, volim i podupirem svoju sestru. Briga me ako želi da pobegne negde daleko ili ako želi dominirati svetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća - objašnjava Džejmi.

Podsećamo, Britni je prošle nedelje prekinula ćutnju o odnosu s ocem Džejmijem, ali i drugim osobama koje su upravljale njenim privatnim životom i bogatstvom više od 13 godina. Ceo slučaj je sada na sudu koji će odlučiti hoće li prekinuti starateljstvo oca nad nekadašnjom velikom pop zvezdom.

Video: Britni Spirs slomila nogu, pa objavila snimak na kojem se čuje jeziv momenat pucanja kosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. jun 2021 | 10:22

    A šta je sa novcem......jel tata trošio njene pare.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA