Providna čipka, go stomak, ogromna zadnjica: Kim Kardašijan u Italiji izređala ubitačne stajlinge

"Iju šta je ovo?", "U ovoj haljinici joj je guza ogromna!", "Sve lepše izgleda", "Savršena kosa", glasili su komentari njenih fanova

  • 1
Kim Kardashian Kardašijan Kim; Foto: E! Entertainment / Ferrari / Profimedia

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) posetila je Italiju i svojim odevnim kombinacijama, kao i svojom figurom oduševila svoje fanove.

Naime, Kim je prošetala u nekoliko različitih, izazovnih kombinacija, a fanovi nisu znali gde pre da gledaju, s obzirom da je istakla sve obline.

Starleta se prvo pojavila u beloj čipkanoj haljini neobičnog kroja, koja je istakla sve njene atribute.

Haljina koja je "isečena" na više mesta pratila je Kiminu liniju tela, pa je tako istakla njen uzak struk i široke bokove, a zbog naočara koje je nosila fanovi kažu da izgleda kao da je sa druge planete.

Ona je zatim prošetala u plavom šortsu i beloj majici sa dugim rukavima, kao i veoma dubokim dekolteom. Tada je obula papuče na štiklu, a sve je uparila sa crnim naočarima za sunce, dok je dugu kosu uvila u talase.

Narednog dana, rijaliti zvezda je prošetala u crnoj, kožnoj suknji sa šarom zmaja, koju je uparila sa crnim otkopčanim džemperčićem, gde je njene bujne grudi držalo samo jedno dugme.

Iste večeri pojavila se u šarenoj, svilenoj haljini, dok je na glavi nosila kačket, a na nogama braon sandale na vezivanje.

Iako je Kim obukla nekoliko različitih odevnih kombinacija, za ovu fanovi kažu da je najviše istakla njenu zadnjicu. 

Naime, Kardašijanka je prošetala u braon haljini sa ekstremno dubokim dekolteom, dok je preko nosila bordo bolero, a sve je uparila sa sandalama na vezivanje i crveno-teget kačketom. 

No, kada se okrenula, prizorom je šokirala svoje fanove, s obzirom da joj je guza bila ogromna. 

"Iju šta je ovo?", "U ovoj haljinici joj je guza ogromna!", "Sve lepše izgleda", "Savršena kosa", glasili su komentari njenih fanova, a fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA