≫ 

Dok mu se nova cica slika gola, Kanje Vest se ne odvaja od dece: Normalnim ponašanjem oduševio ljude

"Da li mu fali Kim?", "Svaka čast, posvećen otac", "On je čudan, ali mislim da je dobar otac", "Gde je Irina?", glasili su komentari fanova

  • 1
Kanje Vest Kanye West Kanje Vest: Foto: Profimedia/JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial

Američki reper Kanje Vest (44) uživao je nekoliko dana sa svojom decom u Meksiku, dok je njegova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan (40) na putovanju u Italiji, a nova cica Irina Šajk oduševljava svet nagim slikama.

Naime, reper je proveo kvalitetno vreme sa svojom decom u umetničkom odmaralištu smeštenom na obali Meksika.

On je u sredu uslikan sa svojom najstarijom ćerkom Nort (8) na aerodromu, a kasnije su im se pridružili sinovi Sejnt i Psalm, kao i ćerka Čikago, koji su bili sa svojom dadiljom i obezbeđenjem.

Oni su uslikani na terminalu uoči leta za Los Anđeles, a može se primetiti da je reper veoma posvećen otac i da je ovog puta on bio na dužnosti, dok je Kim u Rimu sa Kejt Mos i njenom ćerkom.

Kanje je tom prilikom nosio nekoliko kofera sa sobom iako su tamo proveli manje od 5 dana, a poneo je i ogromne zvučnike, pa se svi pitaju kojom prilikom je boravio tamo.

Inače, dobio je i brojne komplimente na svoj račun, zbog potpuno opuštenog i prirodnog ponašanja na aerodromu, "bez uzdizanja".

"Da li mu fali Kim?", "Svaka čast, posvećen otac", "On je čudan, ali mislim da je dobar otac", "Gde je Irina?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Kim je nedavno govorila o razvodu od repera i u svojoj ispovesti je istakla da se oseća umrtvljeno i iscrpljeno, a govorila je i o tome kako je ovaj brak uticao na nju.

Kardašijanka je javno priznala da ide na terapiju, kao i da koliko god da se oseća uspešnom, nema s kim to da podeli i sa kim da se raduje Kardašijanka je i navela šta joj je falilo u ljubavi sa Kanjeom, a kako je rekla, zahvalna mu je na svemu što su proživeli, ali ističe da nije bila srećna sa njim.

- Moj muž ide od države do države, ja sam tu sa njim i to mi je bilo OK, ali pošto sam napunila 40 godina, shvatila sam - ne, ja ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Hoću osobu sa kojom delim ista interesovanja, iste TV emisije, recimo. Hoću nekog ko će želeti da vežba sa mnom. To su te male stvari koje nemam - rekla je Kardašijanka i dodala:

- Sve velike stvari već imam. Imam ekstravagantne stvari, čak i više nego što neko može da zamisli. Doživela sam sve pompezne situacije i niko to neće uraditi nikad više na takav način. Zahvalna sam na svemu tome, ali mislim da sam spremna za male stvari i iskustva koja mnogo znače.

Video: Najskuplje patike ikada: Par Kanje Vestovih forsica po početnoj ceni od 1 milion dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    1. jul 2021 | 17:58

    Rodna ravnopravnost na delu, a to će i u Srbiji da bude svakodnevna pojava kada budemo imali trenerke, sudijinice, vojnikinje i td.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA