≫ 

Ne mari za slavu i milione na računima: Kijanu Rivs šeta sa šnalicama na glavi

Slavni glumac uslikan u Berlinu sa neobičnom frizurom

  • 7
Keanu Reeves, Kianu Rivs Kijanu Rivs; Foto: Tanjug/AP

Holivudski miljenik Kijanu Rivs (56) trenutno u Berlinu snima četvrti nastavak filma "John Wick" u kom glumi istoimeni lik, a iznenadio je sve svojim stilom na ulicama nemačkog grada.

Naime, fotografi su ga uhvatili u pauzi od snimanja, a Kijanu se pojavio u ležernom izdanju, dok je u kosi imao šnalice koje su ga spasile da mu kosa ne upada u oči.

Bio je vidno raspoložen, a brojni fanovi su komentarisali kako je glumčevo izdanje svima dobro "selo" i da je zaista sladak.

Kijanu je inače poznat kao veliki humanitarac i rado pomaže kome god stigne. Ne živi u vili kao njegove slavni kolege, oblači običnu odeću, voli da se vozi metroom i pomaže beskućnicima i s njima često popije i pivo.

Na crveni tepih ide kada mora zbog premijera filmova i jedino se tada oblači u odela, dok u svakodnevnom životu nosi obične kombinacije zbog kojih su neki zli jezici komentarisali da izgleda kao beskućnik.

Nema ko ne voli sa sarađuje s njim jer pamti imena ljudi na setu i razgovara s njima kao da su stari prijatelji. Rivs nema telohranitelje i kada ide u pozorište, sedi među publikom i ne traži posebni tretman za zvezde.

Vezu s umetnicom Aleksandrom Grant (47) potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli da se druže, pa se iz prijateljstva rodila ljubav. U poslednje vreme se priča i kako par planira odlazak pred oltar, no o detaljima su vrlo tajanstveni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    5. jul 2021 | 10:39

    Normalan covek , veliki glumac

  • Putin R.S

    5. jul 2021 | 10:38

    Kralj, jednostavno ziva legenda Holywooda i sasvim normalan covek

  • Mile

    5. jul 2021 | 11:18

    Covek obuce šta mu ispadne iz ormana i ima više stila nego neki koji se trude i imaju stiliste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA