≫ 

Benifer par uozbiljio romansu: Dženifer i Aflek sada provode vreme i sa decom, evo šta zajedno rade

Deca i Dženifer su sve vreme vrištali od sreće, dok ni Ben nije skidao osmeh sa lica

  • 1
Ben Affleck and Jennifer Lopez Ben i Dženifer; Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omiljeni holivudski par Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) uslikani su sa svojom decom u Universal Studiju u Los Anđelesu, gde su sve vreme uživali i "sijali" od sreće.

Naime, slavni par koji fanovi često nazivaju "Benifer" već neko vreme ne skriva svoju ljubav, a čini se da se i njihova deca lepo druže i provode kvalitetno vreme zajedno.

Ovog puta glumac i pevačica su sa njenom decom, Emom i Maksimilijanom, kao i sa Benovim sinom Semjuelom otišli na zabavnu vožnju, gde su morali da nose kabanice kako bi se zaštitili od vode, budući da rolerkoster prolazi kroz "jezero".

Deca i Dženifer su sve vreme vrištali od sreće, dok ni Ben nije skidao osmeh sa lica i sve vreme je pogledom pratio da li se deca zabavljaju.

Kasnije su otišli i na druge vožnje, a dok su šetali njih dvoje su se sve vreme držali za ruke i bukvalno "sijali" od ljubavi.

Džej Lo je tom prilikom obukla bež pantalone i belu majicu, dok je kombinaciju upotpunila svetloroze tašnicom i belim patikama. Ben je obukao belu majicu, tamne farmerke, sivi džemper i sive patike, a oboje su nosili naočare za sunce na licu.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre skoro 2 meseca tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Sada vezu održavaju na relaciji Los Anđeles - Majami.

Fotografije slavnog para pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    6. jul 2021 | 17:53

    JLO nije J LO tako da je dzelo a jay law = dzej lo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA