≫ 

Rene Zelveger uslikana s novim dečkom, a svi gledaju u njeno lice bez šminke: "Izdeformisala si se"

"Preslatki", "Konačno ima sreće u ljubavi, drago mi je zbog nje", "Zaslužila je dobrog muškarca", glasili su komentari fanova

  • 0
Renee Zellweger, Rene Zelveger Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Rene Zelveger (52) je uslikana u Kaliforniji sa svojim novim dečkom Antom Anstedom (42) u opuštenom izdanju, a svojom pojavom su potvrdili priče da su započeli ljubavnu vezu.

Naime, glumikca i britanski voditelj su uslikani u Laguna Biču na njegovoj terasi s pogledom na more, a tom prilikom su pili kafu i uživali u društvu jedno drugog.

Tračevi da su zajedno počeli su prošle nedelje, ali nije bilo potvrde sve do sada. Između para je 10 godina razlike, a iako je glumica ta koja je starija, čini se da im to ne predstavlja problem.

"Preslatki", "Konačno ima sreće u ljubavi, drago mi je zbog nje", "Zaslužila je dobrog muškarca", glasili su komentari fanova. 

Međutim, mnogi su primetili da Rene izgleda veoma drugačije bez šminke.

"Šta joj je sa licem, kao druga osoba", "Kilo botoksa, izobličila se", "Izdeformisala si se", samo su neki od komentara.

Inače, glumica sada aktivno glumi, a 2019. godine se vratila na filmska platna nakon 6 godina pauze.

U jednom intervjuu je objasnila zašto je nije bilo toliko dugo:

- Nije me bilo neko vreme, da budem potpuno iskrena, jer se nisam brinula o sebi. Izgledala sam kao da se ne brinem o sebi, tako sam se i osećala. Dosadila sam samoj sebi. Došla sam do tačke u kojoj sam se osećala kao da sedim pored same sebe dok snimam, gledam se i prevrćem očima. Zato sam odlučila da odem, postanem zanimljivija, radim nešto drugo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA