≫ 

Starleta ponovo otišla pod nož, slike njenog lica bez zavoja su jezive: "Mislila sam da ću umreti"

- Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu - rekla je Kejti

  • 6
Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs; Foto: Profimedia

Engleska starleta i rijaiti zvezda Kejti Prajs (42) ponovo je otišla pod nož pre tri nedelje, a fotografije nakon intervencije su jezive.

Kejti je imala liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu.

- Iskreno, otišla sam do vraga i nazad, bilo je stravično! O moj Bože, izgledam kao čudovište iz horor filma - poručila je starleta koja je nekoliko intervencija imala u Turskoj, a njen izgled zgrozio je mnoge.

- Samo sam pomislila: "To je to, umreću". Bila sam prestravljena da izgledam kao nakaza, poput one Neveste iz Vildensteina ili lažne lutke - rekla je Kejti.

- Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu. Izgledam kao da mi iz nosa i očiju izlaze mačji brkovi. Ali ja samo želim staru Kejti nazad - zaključila je starleta.

Kada se Kejti probudila nakon anestezije lekari su joj rekli da joj treba transfuzija, međutim, ona je to odbila zbog straha od korona virusa.

Starletin verenik Karl Vuds, koji je gledao intervenciju operacionoj sali, rekao je da se plašio da je Kejti mrtva. Kako je Kejti izgledala nakon operacije pogledjate u galeriji u nastavku (2. i 3. fotografija).

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐵

    6. jul 2021 | 07:55

    Sta je ovo majko mila

  • Hrvoje

    6. jul 2021 | 16:58

    Usne ko kokoshiji shupak

  • Bakica

    6. jul 2021 | 19:43

    Trebalo bi neko iz oblasti medicine da se pozabavi proucavanjem mozgova ovih žena. Kako je moguće da neko sebe toliko muči da bi se unakazio i još to sve puno plaća. A, i plastični hirurzi koji rade ovolika usta, ogromne sise, velika dupeta i još štošta, što ja za oko normalnog sveta ružno, nisu baš čitavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA