≫ 

Đoković pisao holivudskom glumcu nakon intervjua za Telegraf.rs! Poslao mu je šmekersku poruku

Slavni holivudski glumac, poreklom iz Hong Konga, otkriva kakve su bile reakcije na njegov ekskluzivni intervju za naš portal

  • 6
Novak Djokovic, Bajron Men, Byron Mann Bajron i Nole sad su prijatelji na Instagramu / Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Profimedia/Backgrid/Shutterstock

Holivudski glumac poreklom iz Hong Konga, Bajron Man, govorio je pre nekoliko dana za naš portal o svojoj karijeri, saradnji sa holivudskim zvezdama, brojnim ulogama u akcionim filmovima i mnogim drugim temama, ali je i otkrio da bi silno voleo da upozna našeg asa Novaka Đokovića.

- Novaka Đokovića naravno! Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me kontaktira, neka mi piše na Instagramu! (smeh) - rekao je tada Bajron.

Kako saznajemo, Novak je pročitao Bajronov intervju koji je dao za naš portal, nakon čega mu se i javio - i to baš preko Instagrama.

Ovim povodom ponovo smo se čuli sa glumcem, kako bismo ga upitali za više detalja o kontaktu sa Noletom.

- Nakon što je moj intervju za Telegraf.rs objavljen, dobio sam privatnu poruku od Novaka Đokovića na Instagramu. Bio je veoma zahvalan što sam govorio lepo o njemu u intervjuu i uputio mi je ljubazne reči vezano za moju filmsku karijeru - započeo je glumac.

- S obzirom da sam neko ko igra tenis ceo svoj život, ostao sam zatečen kada mi je stigla poruka. Prvo sam pomislio da je možda lažan profil, ali onda sam ga detaljno pregledao i shvatio da je pravi - dodao je Bajron.

- Video sam srpski jezik na njegovim objavama, tako da sam bio siguran da je to zapravo on. Bilo je to zaista lepo iznenađenje i velika čast za mene. Želim mu nastavak ogromnog uspeha dok igra na Vimbldonu. Živela Srbija! - zaključio je holivudski glumac.

Inače, Bajron i Nole sada se i prate na Instagramu, a glumčeve fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu. 

Video: Holivudski glumac propričao srpski usred Hong Konga

(Ivana Trišić Relić - i.trisic@telegraf.rs /Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA