≫ 

Muž joj je miljenik žena iz "Igre prestola", a fanovi je kritikuju da se zapustila nakon venčanja

- Nikako mi ne idu jedno uz drugo - jedan je od komentara

  • 2
Kit Harington, Rose Leslie Kit i Rouz, Foto: MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Glumac Kit Harington, poznat po ulozi u čuvenoj franšizi "Igra prestola" i njegova supruga Rouz Lesli uslikani su u šetnji, dok jedni komentarišu da Rouz izgleda normalno i prizemno, drugi je kritikuju zbog izleda.

Kit i Rouz bili su na ručku, a zatim su, držeći se za ruke i osmehujući se, prošetali Menhetnom. Oni su delovali veoma srećno i zaljubljeno, ali je njihov izgled i te kako privukao pažnju.

Rouz je bila u beloj, širokoj majici i dugoj narandžastoj suknji, dok je Kit na sebi imao majicu i šorts. Iako su oboje bili u opuštenim varijanatama, glumicu kritikuju da se zapustila i da njen partner izgleda mnogo bolje od nje.

"Šta se desilo Rouz?", "Kakav frajer, a ona se opustila čim su s venčali", "Ona je jedna od retkih normalnih i prizemnih žena u Holivudu", "Nikako mi ne idu jedno uz drugo", "Predivni su, normalan i zaljubjen par", "Rouz bolje da je džak obukla", neki su od komentara.

Podsetimo, Kit i Rouz upoznali su se na snimanju serije "Igre prestola", gde su takođe glumili zaljubljeni par, a romansu su otpočeli 2012. godine. Sudbonosno "da" izgovorili su 2018. godine na intimnoj proslavi u zamku u Škotskoj.

Oni imaju sina, ali ime bebe, kao ni datum rođenja, javnosti još uvek nisu poznati, a čini se da je popularni par odlučio da sve detalje svog privatnog života u buduće zadrži za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA