≫ 

Nakon što su joj ukrali nakit u vrednosti od 10 miliona $, Kim iznajmljuje i nosi lažne dragocenosti

- Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac - rekla je Kim

  • 0
Kim Kardashian Kardašijan Kim Kardasijan; Foto: E! Entertainment / Ferrari / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan se u specijalnoj emisiji, povodom kraja emitovanja porodičnog rijalitija "U korak sa Karadašijanovima" prisetila trenutka kada je bila opljačkana 2016. godine i otkrila da od tada uglavnom nosi lažan nakit.

- Kim, pljačka je promenila svima vama život. Kako je ona uticala na tvoju dnevnu rutinu? - glasilo je pitanje voditelja, a Kardašijanka je otkrila da je nakon pljačke izvukla pouku i da sada uglavnom nosi lažan nakit.

- Što se nakita tiče, ili je pozajmljen ili je lažan. U kuću ne unosim skup nakit. Dam ga obezbeđenju pre nego što uđem u kuću. Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac. Tako više ne mogu da živim - priznala je Kim, pa objasnila šta ju je ova pljačka naučila.

- Pozitivno iz svega toga je što sam bolja osoba. Drugačija. Morala sam da imam najbolji auto, garderobu. Mislila sam da sam zbog toga glavna, da me to čini onim što jesam. Ono što sam cenila pre tog događaja je nešto sasvim drugo u odnosu na sada. Lepo je kad se ovako obučeš, ali ja nisam ja zbog odeće - rekla je Kim.

Podsetimo, tokom pariske nedelje mode 2016. godine, Kardašijanka je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.

Kim je takođe u specijaloj emsiji povodm kraja porodičnog rijalitija rekla da njihov šou ne bi uspeo da njen intimni snimak tada nije izašao u javnost.

- Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - rekla je Kardašijanka.

Video: Meksička Kim Kardašijan ima i svoj video za odrasle: Zaboravićete na Diletu Leotu zbog nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA