≫ 

Keti Peri izgleda prelepo, ali Orlando ju je zasenio na plaži: Na prvi pogled jasno je i zašto

Fanovi Keti Peri kažu da pevačica izgleda prelepo i realno nakon porođaja, onako kako izgledaju i sve druge žene

  • 1
Keti Peri, Orlando Blum Keti i Orlando; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Keti Peri i njen verenik Orlando Blum nakon bajkovite Venecije odlučili su da nastave svoj godišnji odmor u Turskoj, ali ni tamo nisu uspeli da izbegnu objektive paparaca koji ih prate u stopu.

Par je uhvaćen u trenutku razmenjivanja sočnog poljupca i nežnosti dok su se kupali u moru, a na plaži su oboje pokazali dobru formu.

44-godišnji Orlando je istakao svoj isklesani torzo, a 36-godišnja Keti lepša je nego ikada pre otkako je rodila ćerku Dejzi Dav, no i dalje ima nekoliko kilograma više nakon porođaja, ali fanovi kažu da izgleda savršeno, baš kao i sve druge "realne" mame. 

Vezu su započeli 2016. godine, raskinuli su godinu dana kasnije, ali ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Veridba je bila u februaru 2019. godine, ali su venčanje odložili zbog pandemije korona virusa, a u avgustu prošle godine dobili su ćerku.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flina kog je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Ker. Njih dvoje su bili u braku od 2010. do 2013. godine, dok je Keti bila u braku s britanskim komičarem Raselom Brandom od 2010. do 2012.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA