≫ 

Sofiji Vergari vandal na kući napravio štetu od 100.000 dolara, pa u policiji pričao da je njen sin

Luksuzni dom Sofije Vergare u Los Anđelesu oštetio je muškarac, koji se kasnije policiji predstavio kao njen sin

  • 0
Sofia Vergara Sofija Vergara; Foto: Profimedia/Snorlax/MEGA/The Mega Agency

Proslavljena kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara (48) i njen suprug Džo Manganielo postali su svedoci poprilično neuobičajenog incidenta s vandalima.

Njihov luksuzni dom u Los Anđelesu oštetio je muškarac, koji se kasnije policiji predstavio kao Sofijin sin.

Policija za sada nije objavila identitet vandala koga je uhvatila nedugo nakon što je na fasadi glumačkog para napravio štetu koja se procenjuje na 100.000 dolara, prenosi američki TMZ.

Nije se opirao hapšenju, a pokušao je organima reda i zakona da se opravda tvrdeći da je Sofijin sin, koji sa svojom majkom želi nekako da stupi u kontakt. Ovaj bizaran slučaj upotpunjen je natpisima koji su nastali na luksuznoj vili, a u kojima joj je "nesuđeni sin" sprejevima i bojom ispisao linkove svojih profila na društvenim mrežama, kako bi mu se Vergara javila.

Muškarca su priveli, ali u ovom trenutku nije potpuno jasno za šta će ga sve optužiti. Vergara i Manganijelo za vreme ovog incidenta nisu bili kod kuće, a njihov luksuzni dom u letnjim mesecima se renovira pa je vandal iskoristio priliku za neometano pisanje grafita. Sofija iz prvog braka ima sina Manola (29).

Video: Jedan od najseksi frajera planete se razgolitio, a onda je počeo da gađa metu sekirama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA