≫ 

Umorno lice Naomi Kembel kao dokaz da se godine, ipak, ne mogu sakriti

"Vidi se da je neispavana", "Deluje jako umorno", "Zgodna kao i uvek", "Jedna je crna pantera", glasili su komentari fanova

  • 2
Naomi Campbell Kembel Naomi Kembel; Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka manekenka Naomi Kembel (51) je uslikana prilikom odlaska na čas pilatesa u zapadnom delu Holivuda, a tom prilikom je izgledala veoma umorno.

Naime, slavna manekenka je uzela malu pauzu od roditeljstva i našla malo slobodnog vremena da se posveti svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Novopečena mama je dočekala svoju ćerku u maju ove godine i od dolaska ćerke se retko pojavljuje u javnosti.

51-godišnja manekenka je uslikana kako nosi velike sunčane naočare i opremu za vežbanje dok se u sredu ujutro uputila na čas pilatesa.

Britanski top model je nosila crne helanke i široku majicu sa printom, dok je u ruci nosila "Hermes" tašnu. Kosa joj je bila uvijena u talase, a mnogi kažu da je ovog puta izgledala veoma loše i "zgužvano" u licu.

"Vidi se da je neispavana", "Deluje jako umorno", "Zgodna kao i uvek", "Jedna je crna pantera", glasili su komentari fanova.

Fotografije slavne manekenke pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA