≫ 

Kamila Kabeljo ponovo pokazala nesavršenosti: Nove fotografije "podgrejale" sumnju da je trudna

Ona je prošetala u sivoj sportskoj odeći, a društvo joj je pravila majka, dok je pevačica imala pomalo tužan izraz lica

  • 0
Kamila Kabeljo Kamila Kabeljo; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Kamila Kabeljo (24) je uslikana u neprepoznatljivom izdanju u brdima iznad Los Anđelesa, gde je otišla da trenira, kako bi poradila na svom fizičkom izgledu.

Naime, pevačica je počela da trenira kako bi skinula nekoliko kilograma viška koje je nabacila u poslednjih nekoliko meseci. Šuška se i da je Kamila trudna, pa da je to doprinelo promeni njenog tela, no drugi kažu da je samo dobila "pivski stomak".

Ona je prošetala u sivoj sportskoj odeći, a društvo joj je pravila majka, dok je pevačica imala pomalo tužan izraz lica. Kubansko-američka pevačica, koja je poznata po svojim provokativnim objavama, samouvereno je pokazala svoje mane.

Može se primetiti da Kamila ne smatra poveći stomak velikim problemom i da za razliku od većine koleginica nije time opterećena, što je odličan primer drugim mladim ženama koje se bore s viškom kilograma.

Međutim, dok Kamila nije obraćala pažnju na to što je slikaju u ovom izdanju, njene fotografije su velikom brzinom preplavile svetske medije, kao i društvene mreže.

Na njima je jedni kritikuju, drugi brane, ali svi su prilično iznenađeni.

"Šta se desilo ovoj devojci?", "Ne vređam, samo se pitam šta joj se dešava... Da li nekome izgleda trudno ili se samo ugojila?", "U šoku sam", "Karantin je kriv", neki su od brojnih komentara.

Inače, Kamila i Šon započeli su vezu početkom 2019. goldine. Neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali svojim muzičkim saradnjama. Prvo su mnogi smatrali da je njihova veza marketinški trik, a obožavateljke mladog pevača nisu mogle da veruju da ljubi Kabeljo.

Video: Kamila Kabelo i Šon Mendez su novi par o kojem svi pričaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA