≫ 

Nakon što je pušten na slobodu, Bil Kozbi planira da tuži državu i traži stotine hiljada dolara

Kozbi je u zatvoru bio od 2018. godine, a nedavo mu je ukinuta presuda nakon što je postignut sporazum s prethodnim tužiteljem

  • 0
Bill Cosby, Bil Kozbi Bil Kozbi / Foto: Tanjug/AP

Poznati komičar, Bil Kozbi (83) nakon nedavnog izlaska iz zatvora planira da tužiti saveznu državu Pensilvanija zbog dve godine provedene u zatvoru, izjavio je njegov zastupnik.

Kozbi se nada da će tužbom dobiti nekoliko stotina hiljada dolara odštete.

- Gledamo način i sve pravne mogućnosti kako bi mogli da podignemo tužbu protiv države Pensilvanije - rekao je Kozbiojev zastupnik Andrej Vajt.

Nedavno je Kozbi najavio da će snimiti i dokumentarnu seriju o svom žuvotu životu u pet epizoda, a najviše će govoriti o vremenu koje je proveo u zatvoru.

Podsetimo, američki komičar je osuđen jer je pre 17 godina u svojoj kući drogirao i silovao Andreu Konstand. Nakon toga su se nizale optužbe još skoro 60 žena, ali ti slučajevi nisu dobili svoj rasplet na sudu jer su proglešeni za zastarele.

Kozbi je u zatvoru bio od 2018. godine, a nedavo mu je ukinuta presuda nakon što je postignut sporazum s prethodnim tužiteljem.

Video: Tata Amerike osuđen na zatvor zbog silovanja, ovo su njegove žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA