Tom Kruz odbija da vidi ćerku, a od 20 godina mlađe devojke se ne odvaja: Svi znate ovu lepoticu

Hejli je prva devojka koju je Kruz predstavio javnosti još od razvoda od Kejti Holms, 2012. godine

  • 5
Tom Kruz, Nemoguća misija Mission Impossible 7 Tom Kruz, Foto: Tanjug/AP/Andrev Medichini

Slavni holivudski glumac Tom Kruz sa devojkom Hejli Atvel pratio je Vimbldon, dok je u finalu, u kojem je trijumfovao Novak Đoković, bio u muškom društvu.

Tom je bio u elegantnom plavom odelu, dok je njegova partnerka blistala u cvetnoj, dugoj haljini preko koje je nosila mantil. Oboje su bili vidno raspoloženi, uživali su u meču i nisu skidali osmeh sa lica.

Dvadeset godina mlađa Hejli je prva devojka koju je Kruz predstavio javnosti još od razvoda od Kejti Holms, 2012. godine.

Iako navodno godinama odbija da vidi ćerku Suri Kruz, koju ima iz braka sa Kejti, Tom se od lepe Hejli ne odvaja i mnogi komnetarišu da je između njih bila ljubav na prvi pogled.

Tom i Hejli su zajedno igrali u poslednjem delu "Nemoguće misije", a otkako je počelo snimanje filma "Nemoguća misija 7", oni su pod budnim okom javnosti.

Tom je sa Hejli bio na meču ženskog finala Vimbldona, dok je Đokovićev meč, u kom je istorjsku pobedu odneo naš teniser, bio u muškom društvu.

Fotografije Toma Kruza sa prelepom Hejli pogledjte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA