Ronaldova devojka objavila sliku, pa je ubrzo obrisala: Svi komentarišu da je trudna

Lepa manekenka je podgrejala glasine da je u drugom stanju

  • 2
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, Foto: Profimedia

Devojka Kristijana Ronalda (36), Georgina Rodrigez (27), na društvenim je mrežama objavila fotografiju u bikiniju zbog koje su mnogi pomislili da je u drugom stanju.

Nakon nekoliko sati Georgina je ipak izbrisala fotografiju sa Instagrama, međutim na društvenim mrežama kruži ista sa zaokruženim stomačićem, pa fanovi janso aludiraju na trudnoću.

Ona je pozirala u pripijenom bikiniju boje kože, a fotografisla se odozgo, tako da se njen stomačić jasno nazirao i podgrejao glasine da lepa manekenka i fudbaler čekaju dete.

"Da li je ovo skrivena poruka sa godišnjeg odmora?", "Gaorgina je trudna?", "Deluj kao da je u drugom stanju?", "Ili se dobro nejela ili je na početku trudnoće", neki su od komentara.

Ronaldo i Georgina imaju četvoro dece, od čega je jedno zajedničko. Oni imaju devojčicu Alanu Martinu, dok je Ronaldo uz pomoć surogat majke dobio sina Kristijana Juniora te blizance Evu i Matea.

Par uživa na odmoru na obali Madeire pored Portugala, a na zajedničkim paparaco fotografijama vidi se da uživaju u porodičnim momentima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama predskolca

    12. jul 2021 | 05:17

    Zaboravila fotošop...omaklo joj se pa pokazala stvarnost.Ali nista strašno.

  • ma

    12. jul 2021 | 03:33

    Nije trudna vec se u ubucila!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA