≫ 

Slike Bele Hadid obilaze planetu! U Kanu prošetala "zlatna pluća" preko golih grudi

"Ima facu kao lisica", "Baš joj je lepo i zategnuto lice", "Istorijski crveni tepih za nju", "Prosečna dobro obučena devojka","Najlepša na svetu", glasili su različiti komentari njenih fanova

  • 2
Bella Hadid, Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid svojom pojavom privukla je ogromnu pažnju svih prisutnih na premijeri filma "Three Floors" koja se održala juče na festivalu u Kanu.

Naime, za ovaj događaj manekenka je obukla dugu crnu haljinu sa vrlo originalnim dekolteom, a mnogi kažu da je ovo jedan od istorijskih izgleda na crvenom tepihu.

Bela je bila sva u crnom, osim njenih grudi koje su bile pokrivene samo zlatom koje ima simboliku.

Naime, ogrlica je insirisana ljudskim plućima, a dizajnirao ju je Daniel Rozberi za "Schiaparelli" kolekciju, jesen 2021.

Hadidova je imala i podignutu punđu u japanskom stilu kao i prelepe minđuše s crvenim dijamantima, a nije skidala osmeh s lica.

"Ima facu kao lisica", "Baš joj je lepo i zategnuto lice", "Istorijski crveni tepih za nju", "Prosečna dobro obučena devojka","Najlepša na svetu", glasili su različiti komentari njenih fanova.

Podsetimo, manekenka Bela Hadid, koja važi za najlepšu ženu sveta, iznenadila je nedavno fanove svojim ljubavnim odabirom.

Naime, 24-godišnja manekenka objavila je seriju fotografija na svom Instagram nalogu pre nekoliko dana. Na većini fotografija u slajdu bila je samo Bela, međutim, obožavaoci su primetili da poslednja u nizu uključuje misterioznog muškarca, kojeg Bela ljubi!

Sudeći po mnogobrojnim komentarima, čovek kojeg Bela ljubi izgleda je Mark Kalman.

Mark je umetnički direktor i njegove zasluge uključuju dizajniranje dela albuma za repera Travisa Skota. O Marku se ne zna puno. Ima privatni Instagram nalog, a prati ga Bela i još oko 3.000 pratilaca.

Video: Ona ima 51 godinu, četiri plastične operacije i pomaže drugim ženama da ugrade silikone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA