Od lepotice do strašila: Bolne slike poznate starlete nakon silnih operacija

- Od kakve lepotice napravi strašilo - komentarisala je jedna obožavateljka

  • 2
Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs nekada / Foto: Profimedia/Backgrid USA

Britanska starleta Kejti Prajs pokazala je rezultate svoje najnovije estetske operacije koju je nedavno obavila u Turskoj.

Naime, Kejti je viđena kako šeta u svetloroze sportskoj oldeći, a tom prilikom se videlo da je mnogo toga promenila na sebi.

43-godišnja rijaliti zvezda je nedavno otputovala u Tursku kako bi uradila liposukciju na celom telu, lifting oka i usana, liposukciju brade, a svu masnoću iz tela je ubrizgala u svoju guzu.

Kao rezultat operacije, pokazala je svoje ožiljke na licu, a fanovi komentarišu da se upropastila.

- Od kakve lepotice napravi strašilo - komentarisala je jedna obožavateljka.

- Iskreno, otišla sam do vraga i nazad, bilo je stravično! O moj Bože, izgledam kao čudovište iz horor filma - poručila je starleta koja je nekoliko intervencija imala u Turskoj, a njen izgled zgrozio je mnoge.

- Samo sam pomislila: "To je to, umreću". Bila sam prestravljena da izgledam kao nakaza, poput one Neveste iz Vildensteina ili lažne lutke - rekla je Kejti.

- Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu. Izgledam kao da mi iz nosa i očiju izlaze mačji brkovi. Ali ja samo želim staru Kejti nazad - zaključila je starleta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    12. jul 2021 | 13:56

    Pomislih da je na slici Ivana tj. Uraganka. 😂

  • Bakica

    12. jul 2021 | 18:30

    Ovo je gore od korone, kao neka pandemija, napada mozak i to uglavnom ženski. Pristaju da ih kasape i još plaćaju a lekare baš briga, rade za pare sve što ove sa malo mozga traže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA