Namerno zaboravila brushalter kod kuće: Kendal Džener u providnoj kombinaciji pokazala baš sve

- Samo jedna noć - napisala je Dženerova u opisu fotografija na Instagramu, na kojima je pokazala grudi bez brushaltera

  • 3
Kendal Džener Kendal Džener; Foto: Profimedia

Američka manekenka Kendal Džener (25) je uslikana prilikom odlaska na veliko otvaranje "Delilah" kluba u Las Vegasu, a tom prilikom je pokazala grudi bez brushaltera.

Naime, mlada manekenka je prošetala sa svojom drugaricom Džastin Skaj u providnoj odevnoj kombinaciji, koja je savršeno istakla njeno telo, a u prvi plan su došle grudi.

Kendal je obukla kariranu haljinicu ispod koje je nosila karirane pantalone, a čini se da je namerno zaboravila grudnjak kod kuće.

Prelepa manekenka je ovom prilikom išla u klub gde je nastupio kanadski pevač Džastin Biber, a u publici su se mogli videti njegova supruga i manekenka Hejli Biber, rijaliti zvezda Kortni Kardašijan, glumica Megan Foks i njen dečko Mašin Gan Keli.

- Samo jedna noć - napisala je Dženerova u opisu fotografija na Instagramu, gde je prikupila više od 7, 6 miliona lajkova.

Kendal na pomenutoj društvenoj mreži prati 174 miliona pratilaca, a usledili su i brojni komentari:

"Buljim u njih", "Goriš", "Ti si san svakog muškarca", "Da li mogu da te zagrlim?", "Savršene grudi", "Prezgodna", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, supermodel je počela da doživljava jaku anksioznost kada je imala samo 8 godina i nije razumela šta joj se dešava.

- Sećam se da sam bila zaista mala, rekla bih da sam imala 8, 9 ili 10 godina, i imala sam kratak dah i odlazila kod mame i to joj govorila - setila se Dženerova za "Vog".

- Mislim da me je prezaposlenost izbacila iz kontrole - rekla je.

- Nekada se osećam kao da treba da me hitno odvezu u bolnicu, jer mislim da mi srce otkazuje, ne mogu da dišem i treba mi neko da mi pomogne. Ponekad pomislim da umirem - rekla je Kendal.

Uprkos ogromnom bogatstvu i uspehu 25-godišnjakinje, Džener je podsetila gledaoce da je ona samo čovek.

- Ne radi se o tome šta neko ima, već o tome da svi imaju osećanja - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA