≫ 

Ćerka i žena Vila Smita obrijale glave i šokirale fanove: "Došlo je vreme da pustim sve..."

- Vilou me naterala da ovo učinim jer je došlo vreme da pustim sve... Moje pedesete biće božanstveno osvetljene ovom izbrijanom glavom - napisala je supruga Vila Smita na Instagramu

  • 2
Vil Smit, Will Smith Džejda Pinket Smit i Vil Smit; Foto: Tanjug/AP

Supruga Vila Smita Džejda Pinket Smit i njihova ćerka Vilou pohvalile su se na Instagramu svojim novim, hrabrim izgledom.

Naime, Vilou je zajedničku fotografiju podelila na svom Instagram profilu.

- Poklon je čist kada se daje od srca pravoj osobi u pravo vreme i na pravom mestu i kada ne očekujemo ništa zauzvrat - poručila je 20-godišnjakinja, a istu objavu podelila je i Džejda.

- Vilou me naterala da ovo učinim jer je došlo vreme da pustim sve... Moje pedesete biće božanstveno osvetljene ovom izbrijanom glavom - napisala je Džejda.

U poslednjoj epizodi emisije "Red Table Talk" Džejda je otvoreno progovorila o svojim problemima s alkoholom i drogama.

- Ispijanje crnog vina za mene je bilo poput ispijanja čaša vode. I u srednjoj sam školi pila, a kasnije sam prešla na koktele. Dakle, ekstazi, alkohol, trava. Jednom kad sam krenula po onu treću bocu vina, rekla sam sebi: "Imaš problem. Taj dan sam jednostavno prestala" - otkrila je supruga Vila Smita.

Podsetimo, ćerka Vila Smita Vilou Smit (20) je otkrila svoje viđenje ljubavi i veza i ponosno je priznala da praktikuje poliamoriju.

Sa poliamorijom osećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar - rekla je ona.

- Istraživala sam i shvatila da je glavni razlog raspada svih brakova nevera - dodala je Vilou.

Poliamorija odnosno višeljublje, predstavlja postojanje ljubavne želje, koja može a i ne mora da uključuje intimni odnos romantične i/ili seksualne prirode, sa više od jedne osobe.

Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

- U mom društvu, ja sam jedina osoba sa poliamorijom i imam najmanje seksa od svih mojih prijatelja - zaključila je Vilou, a zatim ju je majka Džejda, koja je prošle godine priznala da je prevarila svog supruga Vila Smita sa dosta mlađim muškarcem, javno podržala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA