≫ 

Avril Lavinj prošetala u providnoj majici ispod koje se sve vidi: "I ona je povećala grudi!"

"Ovo nije prava Avril, jer je Lavinj imala duplo manje grudi", "Vau koliko dobro izgleda", glasili su komentari fanova

  • 0
Avril Lavinj Avril Lavigne

Avril Lavinj; Foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Kanadska pevačica Avril Lavinj (36) izgleda kao da nije ostarila ni dana od kada je objavljen njen singl "Complicated" koji ju proslavio širom sveta 2002. godine, a sada je uslikana u šetnji i čini se kao da se samo jedna stvar promenila od tada.

Naime, pevačica je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je šetala psa, a tom prilikom je slučajno ili namerno zaboravila grudnjak kod kuće.

Čini se da Avril ima mnogo veće grudi nego ranije, pa fanovi kažu da se i ona podvrgla operaciji povećanja grudi.

Ona je prošetala u teksas šortsu i crnoj providnoj majici, pa su joj se nazirale bradavice. Sve je ukombinovala s crnim čizmama i naočarima za sunce.

"Jao i ona je povećala grudi", "Ovo nije prava Avril, jer je Lavinj imala duplo manje grudi", "Vau koliko dobro izgleda", glasili su komentari fanova.

Inače, Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji. Uspešan niz nastavila je s hitovima "Sk8er Boi", "My Happy Ending" and "I'm With You".

Neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima, da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa koja veoma liči na nju.

Na jednoj internet stranici pre nekoliko godina pojavila se šokantna teorija u kojoj se tvrdi da je slavna pevačica Avril Lavinj sebi oduzela život pre 18 godina, a da se od 2003. u javnosti pojavljuje - njena dvojnica.

Avril, navodno, nije mogla da podnese teret slave, što ju je koštalo života, a neposredno pred smrt upoznala je, prema toj teoriji, devojku koja neodoljivo liči na nju, sa kojom se dogovorila da se predstavlja kao pevačica u javnosti.

Trenutno je u vezi s 34-godišnjim pevačem Modom Sanom, s kojim je često viđena na plaži u Malibuu.

Iza nje su i dva propala braka. S frontmenom benda "Nickelbeck" Čadom Kregerom bila je od 2013. do 2015. godine, a s pevačem benda "Sum 41" Derikom Viblijem od 2006. do 2010. godine.

Video: Bred i Adam su veliki holivudski šmekeri, a zbog ovoga ih ne bi poželela nijedna žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA