≫ 

Vreloj Ruži se odvezao kupaći! Gornji deo pridržava rukama, ali je donji ipak "skliznuo"

"Bomba", "Goriš", "Najbolja zadnjica na Instagramu", "Telo kao peščani sat", glasili su komentari fanova

  • 0
Demi Rose Rouz Demi Rouz, Foto: Instagram/demirose

Stareta Demi Rouz (26) koju na našim prostorima zovu Vrela Ruža, jedva je čekala da krene njeno omiljeno godišnje doba, kako bi mogla više da se obnaži pred kamerama.

Naime, starleta je objavila jako provokativnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj pozira u crnom bikiniju na vezivanje, a tom prilikom je otkrila pola zadnjice.

Demi se u kupaćim kostimima šeta se po Ibici već mesecima, a s vremena na vreme objavi i po koju fotografiju na kojoj ne nosi apsolutno ništa, ispod kojih poziva pratioce da je zaprate na "Only Fans" stranici.

"Bomba", "Goriš", "Najbolja zadnjica na Instagramu", "Telo kao peščani sat", glasili su komentari fanova.

Fatalna Demi otkrila je kako ima mirniju stranu karaktera i da uživa u tome da ponekad uspori.

- Čitanje, provođenje vremena s mojim ljubimcima i prijateljima, putovanja, istraživanja, lečenje zvukom, učenje, edukacija - nabrojala je kao stvari koje ju čine srećnom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Demi Rose (@demirose)

Podsetimo, Demi je pre dve godine izgubila oca Berija (80), a nakon samo osam meseci i majku Kristin, koja je imala 63 godine.

- Teško mi je da se nosim s tim koliko se život menja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno sve vreme, a nemam uvek ni dovoljno samopouzdanja - priznala je uplakana Demi u nedavno objavljenom Instagram videu.

Veze koje je imala do sada nisu uspevale ali se i dalje nada nekome ko će kroz život biti uz nju.

- Napastovali su me dok sam bila dete, maltretirali su me u školi i povredili su me brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svetu. Još pokušavam sve to da prebolim, ali shvatam da me je sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA