≫ 

Nakon princa Džordža nova meta uvreda je ćerka (13) Dženifer Lopez: "Ova devojka izgleda kao muško"

"Na koga li je ovakva",  "Jadna devojka, ima izgled na tatu", samo su neki od podrugljivih komentara na račun Eminog izgleda

  • 0
Princ Vilijam  princeza Kejt i  Džordž, Dženifer Lopez sa ćerkom Emom Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Džordž, Dženifer Lopez, Ema Entoni, Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Dženifer Lopez (51) na svakoj fotografiji ili pojavljivanju u javnosti nosi otmene i skupe odevne predmete, uske haljine s dubokim dekolteom ili bikinije koji često otkriju i mnogo više. Za razliku od nje, njena ćerka Ema (13) za sada je čista suprotnost, ali je zbog toga na meti kritika.

Ema se na raznim fotografijama može videti u opuštenom izdanju. Oblači obične farkerke i široke majice, a ne mari previše za fizički izgled.

Nedavno je ofarbala kosu u plavo, a nakon što su fotografije izašle u javnost, dobila je mnogo ružnih komentara na društvenim mrežama.

"Na koga li je ovakva",  "Jadna devojka, ima izgled na tatu", "Zašto se ova devojka oblači kao muško", samo su neki od podrugljivih komentara na račun Eminog izgleda.

Ema ima i brata blizanca Maksimilijana, a Dženifer ih je rodila dok je bila u braku s Mark Entonijem (52). Venčali su se 2004. godine, a rastali su se nakon deset godina braka, 2014. godine.

Poput Eme, princ Džordž (7), sin princa Vilijama (39) i Kejt Midlton (39) našao se na meti silnih kritika i uvreda sa interneta.

Naime, ljudi su se na njega okomili nakon poraza Engleske u finalu Evropskog prvenstva, a mnogi komentari zaista su bili ružni.

"Ovog malo treba zlostavljati, samo će tako napredovati",  "Nadam se da će suzama natopiti ovu kravatu", bili su samo neki od komentara.

Inače, Džordž je oca molio da ga odvede na utakmicu, a većinu gledalaca oduševio je pojavom, ali i istim odelom poput tate.

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA