≫ 

Tragična smrt prelepe influenserke (22): Napisala veselu poruku, nekoliko sati kasnije poginula

Nakon udesa Žulija je prebačena helikopterom u bolnicu u Kuritibi u kritičnom stanju, gde je umrla kasnije na odeljenju intenzivne nege

  • 1
Júlia Hennessy Cayuela Žulija Henesi Kajuela Foto: Instagram/juliahennessy

Mlada brazilska influenserka Žulija Henesi Kajuela (22) poginula je u saobraćajnoj nesreći i to samo nekoliko sati nakon što je na svom Instagramu objavila sliku sa suprugom Danijelom Kajuelom i poruku:

- Život je kratak, hajde da ludujemo - ja, ti, bog i put.

Žulija je bila na putovanju motorom sa suprugom Danijelom u četvrtak, kad se dogodila nesreća na putu u Sao Žozeu dos Pinjaisu, na jugu Brazila. Danijel je teško povređen i trenutno je na intenzivnoj nezi. Policija je rekla da je kamion prelazio put kad je par udario u njegovu stranu.

Nakon udesa Žulija je prebačena helikopterom u bolnicu u Kuritibi u kritičnom stanju, gde je umrla kasnije na odeljenju intenzivne nege.

Danijel je u istoj ustanovi, bolnici Univerziteta Kažuru.

Kako prenose strani mediji Danijel još ne zna da mu je supruga poginula, te da je njegova porodica navodno ovlastila bolnicu da ga informiše samo o tome da je hospitalizovan radi neophodnog tretmana. Žulija je sahranjena u subotu u državi Minas Žerais, odakle je par.

Žulija i Danijel bili su zajedno sedam godina. Ona se obučavala da postane kozmetičarka, a sa svojih 329.000 pratilaca na Instagramu jednom prilikom je podelila i da je bez oca ostala kada je imala samo 3 godine kao i da je poginuo u nesreći sa motorom.

Mladi par bio je u braku četiri godine i delili su ljubav prema motociklima. Objavljivali su fotografije i planove sa svojih putovanja po Brazilu, pa tako i na dan udesa. Planirali su da otputuju u Sao Paulo, Paranu i Santa Katarinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA