Bivši telohranitelj Britni Spirs: Davali su joj kombinaciju lekova, gosti su pretresani pre ulaska

- Lekovi bi je od razumne osobe pretvorili u nekoga ko priča o paralelnim svemirima - izjavio je telohranitelj

  • 1
Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Profimedia

Bivši telohranitelj Britni Spirs (39) Fernando Flores (40), tvrdi kako je pevačica jednom nedeljno dobijala mešavinu jakih lekova i da je često plakala zbog svog oca.

Flores je za Britni radio 8 meseci 2010. godine, a za strane medije je izjavio kako je svake nedelje kod pevačice dolazila žena koja bi joj davala kombinaciju lekova i kontracepcione pilule. Rekao je kako je morao da objašnjava Britni da se radi o tri antipsihotika.

- Lekovi bi je od razumne osobe pretvorili u nekoga ko priča o paralelnim svemirima - izjavio je telohranitelj.

Takođe tvrdi kako pevačica nigde nije smela da ide sama i da je njen telefon bio nadziran, dok su svi gosti koji su došli da je posete u Los Anđelesu bili pretresani pre nego su smeli da uđu u kuću.

- Morala je da zove oca tri do četiri puta dnevno i da traži dopuštenje za sve - rekao je Flores i otkrio kako je zbog toga Britni većinu svog vremena provela vežbajući ili gledajući televiziju.

Podsetimo, otac pop zvezde Džejmi Spirs(69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko starateljstvo nad ćerkom i njenom imovinom. Britni tvrdi kako joj je starateljstvo naudilo i uništilo život, pa je trenutno u toku suđenje koje će odlučiti šta će se dalje događati s tim starateljstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA