Svet bez daha gleda u fotke Penelope Kruz (47) sa plaže i uživa u retkim kadrovima slavne glumice

"Zašto se kupa u šortsu?", "Ova žena izgleda nikad bolje", "Ne stari i sve je lepša", "Koliko seksi može biti žena koja uskoro puni 50 godina", glasili su komentari fanova

  • 2
Penelope Kruz Penelope Kruz; Foto: Tanjug/AP

Španska glumica Penelope Kruz (47) uslikana je na plaži u Italiji gde je pokazala svoje zgodno telo i anđeosko lice.

Naime, holivudska zvezda se nalazi na odmoru sa svojom porodicom, a ove fotografije prava su poslastica za njene fanove širom sveta, jer je glumicu teško uslikati u privatnim izdanjima, a naročito na plaži.

Ona je prvo prošetala po plaži u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu i teksas šortsu, a društvo joj je pravio kućni ljubimac, a zatim se posle okupala u moru u istom kostimu i crnom šortsu.

Malo kasnije je uslikana kako grli svog sina Leonarda, dok se ćerka Luna igrala u blizini njih.

- Baš je brižna sa decom i prelepa je - komentarisala je jedna obožavateljka.

"Gledamo i ne trepćemo", "Može li Penelope češće da se "hvata" na plažama?", "Zašto se kupa u šortsu?", "Ova žena izgleda nikad bolje", "Boginja", "Ne stari i sve je lepša", "Koliko hot može biti žena koja uskoro puni 50 godina", glasili su komentari ostalih fanova.

Podsetimo, Španjolka koja osvaja lepotom je poznata po svom feminizmu i često ističe da joj smetaju kritike na račun ženskog tela i godina.

- Na početku karijere lagala sam o svojim godinama, u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. Ali tada sam htela da budem starija. Iako sam snimila prvi film "Jamon, Jamon" s 15 godina, tada sam rekla da sam dve godine starija - rekla je Penelope.

Inače, Kruz se 2010. udala za španskog kolegu Havijera Bardema (51). Samo godinu dana kasnije su dobili sina Lea (9), a ćerku Lunu dobili su 2013. godine. Penelope je do sada snimila četiri filma s mužem.

- Uvek je malo zastrašujuće snimati s mužem, jer moraš da se uživiš u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju. Ali s druge strane, ne možeš scene uraditi blago - zaključila je Penelope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. jul 2021 | 16:29

    Meni ona nije oduzimala dah ni sa dvadeset a kamoli sad........

  • Kidi

    27. jul 2021 | 23:13

    Ova zena izgleda kao da ima 20 godina vise, njena sestra Monika je mladolika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA