≫ 

Džej Lo objavila video bez trunke šminke: "Imaš lice kao beba"

"Imaš lice kao beba", "Izgledaš tako dobro", "Tako si predivna", "Sjajiš", "Izgledaš mlađe", pisali su u komentarima oduševljeni pratioci

  • 1
Dženifer Lopez Jennifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) je na svom Instagram profilu objavila video snimak u kom se snimila totalno prirodna, bez trunke šminke kako bi izreklamirala svoj brend kozmetike.

Naime, njen snimak jutarnje rutine za samo 15 sati prikupio je više od 5.3 miliona pregleda korisnika.

"Imaš lice kao beba", "Izgledaš tako dobro", "Tako si predivna", "Sjajiš", "Izgledaš mlađe", pisali su u komentarima oduševljeni pratioci.

Pevačica je pre objave na Instagram Storiju postavila fotku iz kreveta, takođe bez šminke dok na glavi ima neurednu punđu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Njen blistav izgled mnogi su prepisali novom/starom dečku Benu Afleku (48), s kojim se pomirila 17 godina nakon raskida veridbe.

S glumcem je ušla u vezu nakon raskida veridbe sa Aleksom Rodrigezom u aprilu ove godine i od tada se nalazi na relaciji Los Anđeles - Majami (45).

Latino diva je sada u potrazi sa vilom koju će da kupi za sebe i svoju decu, koja joj već sada prave društvo kod njenog dečka Bena u Kaliforniji. Čini se da je Aleks Rodrigez ostao sam i tužan u Majamiju.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA