Slavni Mark Volberg ne sme da dolazi na utakmice svoje dece: "Prvo sam bio uvređen, ali poštujem..."

- Postoje dobre strane toga što sam poznat, a postoji i puno loših - otkrio je Volberg

  • 0
Mark Wahlberg Volberg

Mark Volberg; Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Mark Valberg (50) koji sa suprugom Reom Duram (43) ima četvoro dece, nedavno je otkrio kako slava utiče na njegovo očinstvo, piše "Entertainment Tonight".

Rekao je kako daje sve od sebe kako bi njegova deca Eli (17), Majkl (15), Brendan (12) i Grejs (11) imali što normalniji život.

- Postoje dobre strane toga što sam poznat, a postoji i puno loših - započeo je Volberg.

- Moja deca žele da imaju sopstveni identitet, razumete? Tako da, ne smem da izađem iz auta tokom košarkaškog ili fudbalskog treninga. Moram da sedim u autu i da gledam - rekao je glumac.

- Prvo sam bio uvređen, jer želim da budem uz njih i da ih bodrim. Ali pomažem im i time da se osećaju prijatno u tome što rade i imaju svoje ja - objasnio je Volberg i priznao da mu to i dalje teško pada.

Podsetimo, Mark Volberg je godinama bio najplaćeniji glumac na svetu, a 2020. godine rangirao se na 3. mesto sa 58 miliona dolara zarade.

Ispred njega su bili samo glumac Dvejn Džonson poznatji kao The Rock sa 87,5 miliona dolara i Rajan Rejnolds sa 71,5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA