≫ 

Merilin Monro momenti slavne Šarliz Teron: Vetar podigao haljinicu i svi joj komentarišu donji veš

"Žena je prezgodna", "Nema ni gram celulita", "Hahaha, kakav veš nosi", "Dobra zadnjica", "Prava Merilinka", glasili su komentari fanova

  • 3
Charlize Theron, Šarliz Teron

Šarliz Teron / Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Šarliz Teron (45) uslikana je tokom "Merilin Monro trenutka" kada je šetala po Los Anđelesu, a tom prilikom se videlo koju vrstu donjeg veša nosi.

Naime, slavna glumica je šetala kada joj je vetar podigao haljinu i otkrio šta nosi ispod.

Filmska zvezda je na čas plesa svoje ćerke stigla u haljini sa plavim karnerima i u belim sandalama, a kada se sagla da podigne nešto paparaci su uslikali trenutak kada su joj se videle crne "bapske gaće".

Prolaznike i fotoreportere je nasmejala na licu mesta, a zatim i svoje fanove nakon što je pomenuta fotografija obišla pola sveta putem interneta.

"Žena je prezgodna", "Nema ni gram celulita", "Hahah kakav veš nosi", "Dobra zadnjica", "Prava Merilinka", glasili su komentari fanova.

Slavna glumica u 5. deceniji života izgleda fantastično, a u prvi plan je istakla svoje duge noge, pa se može primetiti da je Šarliz u odličnoj fizičkoj kondiciji i da često trenira, a nedavno je uslikana kako izlazi sa časa joge.

Slavna glumica je poštovala sve propisane mere za vreme pandemije korona virusa, pa je uslikana sa crnom zaštitnom maskom na licu, a zatim se u crnoj mašini odvezla u nepoznatom pravcu.

Lepotica je nedavno u jednom intervjuu za strane medije javno priznala da možda više nikad neće živeti ni s jednim muškarcem, a sve to u vreme kada se njen bivši partner koga je mnogo volela Šon Pen (59) u tajnosti venčao s 32 godine mlađom devojkom.

- Ne znam da li ću ikada više moći da živim s nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kući pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za takva sr*nja - započela je ona.

- Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu jedostavno trenutno nema prostora za tako nešto, teško bi bilo i da nisam samohrana majka - izjavila je glumica.

- Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem s nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi - objasnila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    27. jul 2021 | 01:19

    Ne podnosim feministkinje,ne poznajem naravno ovu filmsku zvezdu ali da je odlicna glumica i jedna od najlepsih zena na svetu u svojoj generaciji ne sumnjam.Sigurno jedna od par najlepsih prirodni žena iz sveta glume i za to joj skidam kapu.

  • Perke

    27. jul 2021 | 07:40

    Potpuni feministicki frik... nesposobna da pruži ljubav i zadovoljstvo, vaspitava dete kao dzukelu... simbol propasti zapadne civilizacije...

  • Др

    27. jul 2021 | 06:23

    А криве ноге, ништа!??? Важан је доњи веш!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA