Ljubav prema ovoj ženi nije pokvarila ni činjenica da je 7 godina mlađa od njegove ćerke

Pevač i fotografkinja su privlačili poglede dok su posmatrali svog 10-godišnjeg sina kako igra francusku igru s boćama

  • 1
Britain Rod Stewart

Rod Stjuart / Foto: Tanjug/AP

Britanski pevač Rod Stjuart (76) i 26 godina mlađa Peni Lankaster su u braku od 2007. godine, ali njihova ljubav je počela puno ranije na zanimljiv način.

Naime, supružnici trenutno letuju s decom u Saint-Paul-de-Vence u jugoistočnoj Francuskoj. Pevač i fotografkinja su privlačili poglede dok su posmatrali svog 10-godišnjeg sina kako igra francusku igru s boćama.

Rod je bio u belim pantalonama, košulji i imao je šešir na glavi, a reč je odevnoj kombinaciji koju često nosi. Peni je obukla ružičastu haljinu koju je uskladila s japankama.

Dok su sedeli, Stjuart je grlio svoju suprugu. Inače, par se upoznao 1999. u hotelu u Dorčesteru. Muzičar je bio na piću s prijateljima i odmah je zapazio Peni.

Tada 28-godišnja Peni mu je prišla, a kako je svojevremeno sama otkrila, to je učinila jer su je prijatelji izazvali.

- Rekli su da mu moram tražiti autogram - ispričala je Peni.

Kada je Rod saznao da ona studira fotografiju, zamolio ju je da fotografiše njegov koncert. Lankster se pojavila, ali nisu uspeli da se vide pa je prosledila svoj broj Stjuartovom basisti koji je trebalo da mu ga da. No on ga je zadržao šest meseci jer je smatrao da pevač nije spreman za novu vezu budući da se razišao od supruge Rejčel Hanter.

Kad je konačno Rod dobio broj, nazvao je Peni u vezi fotografija s koncerta. Ona mu je tada otkrila da je verena za muškarca s kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Uprkos tome što joj je pevač rekao da ne želi više nikad da se ženi niti da ima još dece, Lankaster je raskinula svoju prethodnu vezu da bi bila s njim. Romantični Stjuart je 2005. odveo u Pariz nju i njene roditelje i tamo ih je pitao sme li da oženi njihovu ćerku.

Oni su pristali i zaprosio ju je na Ajfelovom tornju. Zanimljivo je da je tek 2006. okončao svoj brak s bivšom suprugom Rejčel, a sledeće godine su se venčali on i Peni.

Rod iza sebe ima dva razvoda i osim dva sina s Lankaster ima još šestero dece i njegova najstarija ćerka Sara Striter (57) je sedam godina starija od njegove supruge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. jul 2021 | 14:46

    Ne da se deda Rod..........nadam se da će doživeti da sina izvede na pravi put......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA