Majka Britni Spirs konačno zauzela ćerkinu stranu

- Džejmi nije u stanju da stavi interese svoje ćerke ispred svojih i Britni prema njemu oseća strah i mržnju - kaže majka Britni Spirs

  • 0
Lynne Spears

Lin Spirs; Foto: Profimedia/LionsShareNews / BACKGRID

Majka Britni Spirs (39) Lin Spirs (66) konačno se zauzela za svoju ćerku i progovorila protiv starateljstva bivšeg supruga Džejmija Spirsa (69) nad pevačicom, koji njenim životom i finansijama upravlja 13 godina.

Naime, o situaciji je progovorila izjavom u dokumentima koje je sudu podnela u ponedeljak. U njima piše da "Džejmi nije u stanju da stavi interese svoje ćerke ispred svojih i Britni prema njemu oseća strah i mržnju. 

Lin primećuje da se ništa ne radi u korist pevačice i kao jednu od nepravdi navela je Džejmijevo angažovanje doktora koji je Britni pripisivao "potpuno neprikladne lekove", koje ona nije želela da uzima.

Trebalo je da ide i u ustanovu za mentalno zdravlje, a ako ne bi ostala na lečenju, pretila bi joj kazna, tvrdi Lin. Međutim, dodala je da ne zna kakva se kazna podrazumevala.

Takođe je kritikovala Džejmijevu kontrolu nad postupcima njihove starije ćerke.

Lin tvrdi da se Džejmi "oslanjao" na Britnino kućno osoblje, medicinske pomoćnike i osiguranje kako bi ga informisali o svemu što pevačica radi, što ona smatra i "iscrpljujućim i zastrašujućim".

Kao rezultat toga veza Džejmija i Britni svela se samo na strah i mržnju i stalne pretnje.

Podsetimo, Britni je pre mesec dana pred sudom izjavila da želi svoj život nazad i kraj 13-godišnjeg starateljstva koje njen otac ima nad njom. Sud je odbio njenu žalbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA