Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje i sve je oprostila: "Neki misle da sam glupa..."

- Verovatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku...- kaže Vejnova supruga

  • 5
Vejn Runi, Mančester junajted

Vejn Runi / Foto: Tanjug/AP

Supruga Vejna Runija Kolin Runi ponovo se našla na meti tabloida nakon što ju je bivši fudbaler prevario po ko zna koji put.

Prošle nedelje isplivale su fotografije i snimci na kojima se Vejn zabavlja s tri 21-godišnjakinje u klubu i hotelskoj sobi u Mančesteru, a iako je ispočetka poricao preljubu, potvrdio ju je javnim izvinjenjem supruzi i njihovoj deci i fudbalskom klubu "Derby County" koji trenira.

- Napravio sam grešku. Otišao sam na privatnu zabavu s dvojicom prijatelja i voleo bih da se izvinim svojoj porodici i klubu za fotografije koje kruže i želim da krenem dalje od toga - rekao je Runi.

Dok je njen suprug proživljavao novu javnu sramotu, Kolin je s njihovim sinovima Kaijem (11), Klajem (8), Kitom (5) i Kasom (3) otišla na odmor u Velsu. "The Sun" je objavio njihove fotografije s plaže na kojima Kolin nosi venčani prsten, zbog čega su mnogi zaključili da mu je oprostila i ovu aferu.

Ona se o svemu još nije oglasila, ali jednom je prilikom na svom Instagramu objasnila zašto mu pruža toliko šansi.

- Verovatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam da mislim svojom glavom, a moj brak je nešto oko čega želim da se potrudim i radim na njemu. I pre nego što počnu naslovi po novinama - ne, nisam Vejna primila nazad jer on nikad nije ni otišao - ispričala je Kolin.

- Da, bilo je ovo usr*no razdoblje i da, neko smo vreme proveli odvojeni i mislila sam da je našem braku došao kraj. Neću sada da pišem koje su Vejnove vrline jer mislim da on to sada ne zaslužuje, ali on je nevverovatno dobar otac - rekla je Kolin.

- Napravio je neke glupe i sebične greške, na nekima je nešto naučio, na drugima očito nije. Ipak, možda će se i to promeniti. Ne možeš znati šta će se sutra dogoditi. Da li volim Vejna? Da, volim ga. Da ga ne volim, ne bih se trudila da nam brak uspe. Znam da mogu i bez njega, sama sa svojom decom, ali ne želim tako da živim. Želim da pokušam da spasem naš brak i da živimo kao porodica. Ne kažem da je sve u redu i zaboravljeno, ali trudimo se da budemo najbolje što možemo u ovom trenutku - objasnila je Kolin nakon njegove prethodne poznate afere.

Inače, Vejn i Kolin poznaju se od 12. godine, a vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već na početku veze fudbaler je svoju današnju suprugu varao s prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Fudbaler je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao.

Dežurni kritičari kažu da Kolin ne zna da radi ništa osim da bude supruga fudbalera, pa ne želi da se rastane i ostane bez Vejnovog bogatstva. Vrednost njegove imovine procenjuje se na 160 miliona dolara, a kao trener zarađuje platu od oko 2,6 miliona funti.

Britanski tabloidi tvrde da Kolin ostaje s Runijem zbog sinova, ali i jer se boji da će ostati sama ako okonča njihov brak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏐

    30. jul 2021 | 21:41

    Pametna si ti, oni su glupi

  • Boban

    31. jul 2021 | 06:49

    Zbog para se svašta trpi.

  • Mita

    31. jul 2021 | 09:43

    Neka prebaci brdo para sa njegovog na svoj konto (imovina stečena u braku je zajednička) i onda mu uvali svo 4-ro dece i ode na 1 godinu da se iživi. On onda neće imati vremena da je prevari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA