Lizzo se svom težinom bacila na krevet kako bi dokazala da nije mogla da ubije fana na koncertu

Svetska zvezda je na društvenim mrežama odlučila da stavi tačku na zlobne tračeve - da je ubila obožavatelja na koncertu. Snimila je i video u kojem dokazuje da je tako nešto nemoguće

  • 0
Lizzo

Lizzo / Foto: Tanjug/AP

Slavna svetska zvezda Lizzo (33) progovorila je o glasinama koje su potresle mnoge njene fanove - da je na jednom koncertu navodno ubila obožavatelja.

Kako je istakla, ta priča jedna je od onih koje su joj u karijeri posebno zasmetale.

- Svašta sam pročitala o sebi na Internetu, no najviše mi je zasmetala glasina da me na jednom koncertu publika nosila na rukama i da sam ubila nekoga - rekla je Lizzo i naglasila da nikad u životu nije "surfovala publikom" i da je to apsolutna laž.

U videu koji je objavila na TikToku čak je i skočila na stomak na krevetu, a sve kako bi dokazala da takav skok ipak nema smrtonosnu silu.

- Želite tako nešto povezivati s mojim imenom? Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika! - poručila je pevačica u videu.

Podsetimo, Lizzo je najpoznatija po hitovima "Good as Hell" i "Truth Hurts" ali i po promovisanju prirodne lepote i "body positivity" pokreta.

Plus size pevačica ponosno na društvenim mrežama, pa i svugde drugo, pokazuje sve svoje nesavršenosti bez korištenja Fotošopa.

@lizzoSTOP THE 🧢♬ original sound - lizzo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA