≫ 

Bogdan na odmoru uživa sa atraktivnom brinetom: Mnogi komentarišu da mu je ona nova devojka

Srpski košarkaš je na zasluženom odmoru

  • 7
bogdan bogdanović

Bogdan Bogdanović, Foto: youtube/atlhawksfans

Košarkaš Bogdan Bogdanović nakon raskida sa teniserkom Olgom Danilović navodno ima novu devojku i u pitanju je atraktivna Iva Blagojević.

Iako je Bogdan želeo da svoj emotivni život sačuva za sebe, fotografija sa odmora podgrejala je glasine ko je navodno njegova nova devojka.

Košarkaš, koji sada uživa na zasluženom odmoru, vreme provodi sa lepom Ivom, a njihova zajednička fotografija isplivala je na društenim mrežama.

Njih dvoje uživaju na jednom jezeru u Crnoj Gori, a sudeći po kadrovima, vidno su raspoloženi i ne skidaju široki osmeh sa lica.

Po prisnom zagrljaju Bogdana i Ive, mnogi su zaključili da bi ona mogla biti nova ljubav mladog košarkaša. Ipak, na ovu temu Bogdan se još uvek nije oglasio.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bogdan Bogdanovič♡ (@thefirstbogdan)

 

Podsetimo, Bogdan je bio u emotivnoj vezi sa teniserkom Olgom Danilović, iako su im mnogi predviđali zajedničku budućnost i brak, njih dvoje su ipak nedano okončali svoju romansu.

Video: Bogdan Bogdanović uživao u pesmama Jelene Rozge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA