≫ 

Slavna glumica prohodala nakon 5 meseci: U teškoj nesreći umalo je izgubila život

Glumica je podelila snimak koji je sve dirnuo i obradovao

  • 3
Ešli Džad, Ashley Judd

Ešli Džad; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Ešli Džad (53) prohodala je pet meseci nakon teške nesreće u kojoj je, zamalo, ostala bez noge.

Na Instagram profilu Ešli je s pratiocima podelila detalje svog oporavka. U opisu objave napisala je kako nikada neće biti ista, ali da se veseli napretku jer je, do pre mesec dana, samo plakala kada bi na bilo koji način pokušala da pomeri "paralizovano" stopalo.

Niz snimaka koje je sada objavila potvrđuju napredak glumice za dva meseca terapije. Uz to, rekla je i kako nastavlja s hodanjem u prirodi.

Džad je pre pet meseci mogla da umre ili da izgubi nogu da joj lokalni meštani nisu priskočili u pomoć kada je pala i teško se povredila u afričkoj prašumi.

Na društvenim mrežama tada je napisala da je pet sati provela u "istinskoj boli" na tlu prašume pre nego što su joj kosti vraćene u početni položaj. Meštani koji su joj pomogli morali su da je nose tri sata zemljanim putem, a onda šest sati da je voze motorom kako bi primila doktorsku pomoć.

Glumica je u Kongo otputovala kako bi učestvovala u istraživačkom kampu koji se bavio majmunima bonoboima.

- Prijatelji. Bez moje braće i sestara iz Konga, moje unutrašnje krvarenje verovatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je doprinela nečemu što je dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje - napisala je glumica u objavi na Instagramu u kojoj se zahvalila svim pomagačima i opisala ih kao stinske heroje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

 

Podsetimo, Ešli Džad je među prvim ženama koje su javno optužile filmskog mogula Harvija Vajnstina za sekusalno napastovanje.

Publici je poznata iz filmova "Vrućina" i "Dvostruka opasnost".

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    4. avgust 2021 | 13:05

    Kažu da je i ona skupljala pare za lek. Taj lek u Americi košta 3.000.000 $

  • Sexo

    4. avgust 2021 | 13:29

    Poznatija su i ova dvojica sto je nose, jedan igra u PARTIZANU drugi u CZ, da im bacis loptu kako bi je pustili i onaj potok

  • Milisav Svemirski

    14. april 2023 | 17:37

    Lako je njoj da slomi nogu i preživi u Kongu! Ajde neka samo isčaši u Srbiji pa da vidi šta je bol i patnja i na kraju amputcija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA