Dok Ben uživa sa Džej Lo, svi očekuju da Dženifer Garner tuguje, ali pokazala je koliko je srećna

Čini se da je Dženifer Graner srećna, baš kao i njen bivši muž Ben Aflek, koji je pre nekoliko meseci obnovio vezu s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez

  • 1
Dženifer Garner Dženifer Garner, Foto: Tanjug/AP

Dženifer Garner (49) jedna je od omiljenih holivudskih glumica od kada je 2001. stekla slavu kao glavna junakinja serije "Alias", a nakon toga je osvojila simpatije gledalaca u komediji "Od klinke do komada".

Garner su fotografi snimili dok je odrađivala obaveze u četvrti Brentvud u Los Anđelesu. Bila je u ležernom izdanju i nosila je farmerke, majicu i patike i nije skidala veliki osmeh s lica.

Čini se da je Dženifer srećna baš kao i njen bivši muž Ben Aflek (48) koji je pre nekoliko meseci obnovio vezu s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez (52). Glumac i pevačica trenutno uživaju u plovidbi luksuznom jahtom po Evropi.

Inače, Garner je upoznala Afleka 2000. godine na snimanju filma "Pearl Harbor" i tada je bila u braku sa Skotom Folijem. Dve godine kasnije su se ponovo družili na setu "Daredevila", no ona je i dalje bila udata dok je Ben ljubio Lopez i nekoliko meseci kasnije ju je zaprosio.

Jednom je glumac rekao da su se zaljubili baš na tom snimanju, ali nijedno od njih ni tada nije ništa preduzelo. Koju godinu kasnije Dženifer se razvela od Folija, a Aflek je raskinuo veridbu s Lopez.

U jesen 2004. Garner je s Benom prvi put viđena u javnosti na bejzbol utakmici i tako su potvrdili vezu. Glumac je zaprosio Dženifer 17. aprila 2005. na njen 33. rođendan i venčali su se dva meseca kasnije na intimnoj ceremoniji.

Iste godine su dobili ćerku Vajolet, a 2009. Serafinu Rouz. U februaru 2012. Garner je rodila njihovog sina Semjuela.

Činilo se da par ima skladan brak i Ben je često isticao koliko voli svoju suprugu i da mu je najvažnija osoba u životu. No onda je 2015. procurila informacija da je odveo dadilju svoje dece tada 28-godišnju Kristin na dobrotvorni pokeraški turnir u Las Vegasu.

Više izvora je tvrdilo da su u vezi, a u isto vreme je glumčev predstavnik za odnose s javnošću isticao da je to laž. Nekoliko dana kasnije Dženifer i Ben su objavili saopštenje da se razvode, ali nisu otkrili razloge.

Godinu dana kasnije Garner je u intervjuu otkrila da su ona i Aflek mesecima živeli razdvojeni u trenutku kada se saznalo za njega i dadilju pa je objasnila da to nije uticalo na njihov odnos. Naglasila je da je on jednostavno doneo lošu odluku i da će uvek ostati ljubav njenog života, ali da je on jako komplikovan muškarac.

Američki mediji su pisali 2017. da je par odustao od razvoda i da je Ben potražio pomoć za svoju zavisnost o alkoholu i otišao na odvikavanje. No kasnije je ipak pokrenuta brakorazvodna parnica koja je konačno okončana u oktobru 2018.

U februaru prošle godine Aflek je priznao da zbog rastave od Garner najviše žali u životu. Poznato je koliko mu je ona bila velika podrška tokom braka kod njegove zavisnosti o alkoholu, ali i kad su pokrenuli razvod. I dan danas Garner je često podrška bivšem mužu i u odličnim su odnosima i imaju zajednička druženja s njihovo troje dece, a mnogi ističu kako je glumica dobra osoba koja nije sklona zameranju.

Kako Dženifer izgleda i koliko je srećna, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA