Govorili su da je "ružno pače" prelepih Ramacotija, a ovim bikini izdanjem im je "zapušila usta"

Aurora je uslikana na plaži na Mikonosu, gde uživa sa svojim dugogodišnjim dečkom Gofredom Cerzom

  • 3
Seksi Aurora Ramacoti, Sexy Aurora Ramazzotti, bikini, more, plaža, Mikonos, Mykonos Island, Greece

Aurora Ramacoti, Foto: Profimedia/The Mega Agency/LONE WOLF

Ćerka Erosa Ramacotija i Mišel Hunciker, Aurora Ramacoti, već je na svojoj koži osetila težinu slave svojih roditelja, zbog čega je često bila meta ružnih komentara na društvenim mrežama. Ipak, Aurora nije dozvolila da negativni komentari utiču na nju, a sada je pokazala koliko zanosno izgleda u bikini izdanju.

Naime, Aurora je uslikana na plaži na Mikonosu, gde uživa sa svojim dugogodišnjim dečkom Gofredom Cerzom, a njen tanga bikini raspametio je fanove slavnih roditelja.

"Izgleda brutalno", "Ne može iver daleko od klade, prelepa je", "Prezgodna i prirodna devojka", "Zapušila si usta hejterima", samo su neki od komentara.

Ipak, fanovi Ramacotija i Huncikerove nisu uvek bili tako blagonakloni prema Aurori.

Kada se 2018. godine pojavila u italijanskom šou-programu "X faktor", gde je vodila program sa majkom, usledili su uvredljivi komentari na račun njenog izgleda.

"Od lepih roditelja tako ružna", "Ružno pače", " Kako je ova devojka tako ružna, a roditelji prelepi", glasili su tada komentari.

“Da li je bolje da smo ružni spolja ili iznutra?”, odgovorila je Aurora koja se zalaže za “body positivity” i koja je tada objavila svoju fotografiju bez filtera, jer “savršenstvo ne samo da ne postoji, već nije ni lepo”.

Kako Aurora izgleda u zanosnom bikini izdanju, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA