Rebel Vilson smršala više od 30 kilograma kako bi imala veću šansu da postane majka: Glumica blista

- Ispočetka nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dete i njegov kvalitetu života - rekla je Rebel

  • 0
Rebel Wilson, Rabel Vilson

Rebel Vilson Foto: Profimedia/Backgrid USA

Poznata američka glumica Rebel Vilson (41) u poslednjih godinu dana izgubila je više od 30 kilograma zahvaljujući redovnom vežbanju i raznim promenama u načinu života, piše Daily Mail.

Na Instagram profilu glumica je podelila fotku iz Francuske, gde se trenutno nalazi na odmoru i pratiocima pokazala sjajnu figuru u maloj crnoj haljinici dok ispija šampanjac.

Rebel je izgledala fantastično dok je pozirala ispred bazena s prijateljicom Lisom Ruben. Njenu objavu u samo 22 sata lajkovalo je više od 431 hiljade fanova, a mnogi od njih javili su joj se u komentarima kako bi ju pohvalili.

 "Izgledaš predobro, Rebel", "Oduvek si bila neverovatna žena i fantastična glumica no, sada si uz to još i zdrava", "Nema sumnje da se osećaš odlično", "Izgledaš šik i srećno, "Sviđa mi se tvoja haljina", pisali su joj.

Inače, Rebel je nedavno otkrila da se na dijetu odlučila zbog toga što su joj doktori rekli da će tako imati veće mogućnosti da ostane trudna.

Iako je u početku bila uvređena što su joj to rekli, njihovi komentari bili su joj motivacija da krene da vodi zdrav život.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

- Ispočetka nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dete i njegov kvalitetu života. To razmišljanje me i pokrenulo - rekla je jednom prilikom Rebel.

Video: Lajdi Gaga zavodljivo izlazi iz bazena dok se sa nje sliva voda: Grudi krije zvezdicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA