≫ 

30.000 kristala postavljano 100 sati: Kardi Bi trogodišnjoj ćerki kupila torbicu od 50.000 dolara

Obožavatelji reperke podeljenog su mišljenja oko ovakvog poklona. Dok neki smatraju da je super, neki ipak misle da je preterala

  • 1
Cardi B,  Kardi Bi Kardi Bi; Foto: Tanjug/AP

Reperka Kardi Bi (28) na Instagram profilu objavila je niz fotografija na kojima pozira sa trogodišnjom ćerkom Kulture, ali najviše pažnje među pratiteljima privukao je modni dodatak koji malena drži u rukama.

Naime, poznato je da Kardi ne štedi kada su u pitanju deca. Pre otprilike mesec dana ćerki je priredila raskošnu rođendansku zabavu kojom je nadmašila čak i Kardašijanke, a sada joj je kupila skupocenu Hermès Birkin torbicu. Cena torbice na tržištu iznosi oko 50.ooo dolara.

- Ja i moja najbolja prijateljica zauvek - napisala je Kardi u opisu.

Malena Kulture na gotovo svakoj fotki gleda u svoj poklon, žutu personalizovanu torbu, koja po sebi ima hiljade kristala u srebrnim i duginim bojama.

Kako bi torbica ispala savršeno, Kardi se s dizajnerima nedeljama dogovarala oko njenog izgleda. Za samo postavljanje 30 hiljada obojenih kristala trebalo je otprilike 100 sati rada, piše Page Six.

Obožavatelji reperke podeljenog su mišljenja oko ovakvog poklona. Dok neki smatraju da je super, neki ipak misle da je preterala i da je torbica preskupa za trogodišnje dete kojem će to brzo dosaditi.

Podsetimo, Cardi B u junu je obavestila milione pratilaca da sa suprugom Kiarijem Kendrellom Cephusom, poznatijim kao Offset (29) očekuje drugo dete. Pol drugog deteta još uvek se ne zna.

Kako izgleda torbica od 50.000 dolara, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kardi Bi pokazala kako njen stomak zaista izgleda iako ima pločice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    13. avgust 2021 | 17:49

    Neka ima mala. Ako joj prifali para kad odraste moze prodavati stvarcice. Samo neka mama sad kupuje sto vise i sto skuplje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA