50 nijansi mračnije: Dakota ponovo u "vrućem" donjem vešu, pokazala kako se nose halteri i čipka

Fanovi su oduševljeni što je pokazala nesalomljivo samopouzdanje, ali ima i onih koji smatraju da se ovim postupkom profilisala kao glumica koja "jedino dobija ulogu ako se skine"

  • 3
Dakota Johnson, Dakota Džonson Dakota Džonson, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Glumica Dakota Džonson, poznata po svojoj ulozi Anastasije Stil u trilogiji "50 nijansi sive", ponovo se uvlači u izazovni donji veš.

Publika je pamti po nezaboravnim scenama u kojima dominantni muškarac ispunjava sve fantazije u krevetu sa njom, a sada je odlučila da ponovo "uskoči" u nezahvalnu ulogu.

Naime, Dakota se radi svoje poslednje uloge ponovo "skinula", te se u jednoj sceni pojavljuje u čarapama, halterima i crnom donjem vešu od čipke.

U pitanju je dokumentarni film o američkoj pevačici St Vincent, a slike sa snimanja Dakotinih scena, već su postale viralne.

Fanovi su oduševljeni što je pokazala nesalomljivo samopouzdanje, ali ima i onih koji smatraju da se ovim postupkom profilisala kao glumica koja "jedino dobija ulogu ako se skine".

"To se zove samopouzdanje, hejteri ćao", "Kakva kraljica", "Prezgodna, ima šta i da pokaže", "Super, znači sledeću ulogu dobija ako i kožu odere s leđa, pošto je sve ostalo skinula", "Znači uloga se dobija samo u donjem vešu", glasili su oprečni komentari na društvenim mrežama.

Kako Dakota izgleda u novoj ulozi, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA