Tvrde da su čisti i da imaju sopstveni miris: Ove holivudske zvezde godinama ne koriste dezodorans

Glumac Metju Mekonahi priključio se holivudskoj debati o kupanju, nakon što je otkrio da nije nosio dezodorans više od tri decenije

  • 2
Bredli Kuper, Džulija Roberts, Bred Pit, Kameron Dijaz, Metju Mekonahi Matthew McConaughey Bredli Kuper, Džulija Roberts, Bred Pit, Kameron Dijaz, Metju Mekonahi, Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Navike poznatih ličnosti na polju lične higijene dovedeno je u pitanje nakon što se pokazalo da Ešton Kučer i Mila Kunis kupaju svoju decu samo kada vide "vidljivu" prljavštinu na njima. Sada je Metju Mekonahi uvučen u debatu, nakon što su se ponovo pojavile izjave glumca (51), koji je ranije priznao da dezodorans nije nosio već tri decenije.

Glumac koji je osvojio Oskara ranije je otkrio da je njegova averzija prema spreju za telo nastala dok je snimao "Fool's Gold" 2008. godine, a njegova koleginica Kejt Hadson zatražila je da stavi dezodorans dok snimaju zajedno.

- Ona uvek donosi slani kamen, koji je neki prirodni dezodorans, i kaže:„ Hoćete li, molim vas, ovo staviti? “ Samo ga nikad nisam nosio. Bez kolonjske vode, bez dezodoransa - rekao je Metju u jednom intervjuu za Plejboj.

- Žene u mom životu, uključujući moju majku, sve su rekle:" Hej, tvoj prirodni miris miriše, jedan, kao muškarac, i, dva, miriše na tebe. "

Uprkos tome što je bio protiv dezodoransa, Metju je insistirao da svoju ličnu higijenu shvata ozbiljno, tvrdeći da se više puta tušira ​​dnevno i pere zube do pet puta dnevno. On jednostavno "ne voli da miriše na nekoga ili na nešto drugo."

Metjuove higijenske navike su se ponovo pojavile kada je zvezda iz grupe "Tropic Thunder", Ivet Nikol Braun, razgovarala o jedinstvenom mirisu zvezde.

- Sećam se da je Metju Mekonahi rekao da nije koristio dezodorans i da nije imao miris. Tako da mi je prva pomisao bila: "Prići ću mu što je moguće bliže da vidim da li je u pravu." On nema miris. Miriše na granolu i dobro živi. Ima sladak, sladak miris. To je samo on, i nije ustajao ili lud - rekla je Ivet za SiriusKSM.

Metju nije usamljen u svojoj odluci da se kloni dezodoransa.

Kameron Dijaz i Bredli Kuper su takođe tvrdili da nikada neće prskati pazuhe. Kameron (48) je ranije rekla za E! Vesti:

- Anti-perspirant je zaista loš za vas. Pusti to i samo ošišaj kosu ispod pazuha kako ne bi zadržala miris. Smrdljivi ste jer koristite sredstvo protiv znojenja. Zadržava sav smrad. 

U međuvremenu, 46-godišnji Bredli izjavio je da se telo „samočišćava“, rekavši Eskuireu: „Zaista više ne koristim dezodorans. Često se tuširam, pa možda i to pomogne. 'Ujutru, a zatim uveče. I nakon što vežbam, istuširaću se. Pa možda tri dnevno. "

Džulija Roberts (53) o svojoj odluci da izbegne sprej pričala je u emisiji kod Opre Vinfri:

- Zapravo ne koristim dezodorans. Ne volim to da delim sa puno ljudi, ali to jednostavno nije bila moja stvar - rekla je Džulija.

U epizodi "Kourtnei & Kim Take Miami", Kortni Kardašijan (42) otkrila je da je prestala da nosi dezodorans jer misli da je to loše za dojenje.

Iako on sam nije govorio o izveštajima, bivši telohranitelj Breda Pita jednom je otkrio da glumac (57) nije nosio dezodorans i „brijao pazuhe baš kao što bi to radila devojka“ kako bi minimizirao bilo kakav miris.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. avgust 2021 | 17:53

    Ako se održava higijena, a pogotovo leti dezodorans nam i ne treba. Za žene ako se stavlja ispod pazuha pogotovo opasan. Znači samo čistoća, kupanje i to je to.

  • zac

    16. avgust 2021 | 17:06

    Postoji jedan dodorant ustvari to je stik 100% prirodan on je kao kristalni kamen i zove se Pierre d’alun i dolazi iz Paname godinama ga upotrebljavam jer to je prirodni mineral i mnogi ljudi ga koriste jer ne sadrzi aluminijum ja ga licno nabavljam u Svajcarsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA